زیست نظام قدیم
-
@moosavi21 خواهش میکنم. متوحه شدین؟ فقط من سوال دومتون درباره التهاب نمیدونم جوابشو
-
@moosavi21 فاگوسیت ها شامل:نوتروفیل ها- ماکروفاژها-مونوسیت درخون- به میزان بسبارکمی ائوزینوفیل.
**متن پررنگ****سلول هایی که دیاپدزدارند:**مونوسیت ها. ماکروفاژها- نوتروفیل ها:به مقداربسیارزیادی. ** -
@moosavi21 فک کنم دارند. نه؟میحوایین ازآقای برنوسی هم بپرسیم؟
-
@moosavi21 میشه بگین جوابش چی شد؟؟
-
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
@Mahed البته ماکروفاژها دیاپدز ندارن چون تو بافت هستن
@Amir-Bernousi
-
ماکروفاژ دیاپدز نداره
-
ماکروفاژ دیاپدز نداره
@Amir-Bernousi یه لحظه من یک جایی شنیدم داره
-
ماکروفاژ دیاپدز نداره
@Amir-Bernousi بله درست میگین. ببخشید. شرمنده @moosavi21 من اشتباه کردم. بلکه مونوسیت داره. نه ماکروفاژ. بلکه مونوسیتی که ازبافت خارج میشه تبدیل میشه به ماکروفاژ ودیگه برنمی گردد.بازببخشید
-
@Mahed اخه دیاپدز یعنی خروج از خون و رفتن به بافت...مونوسیت که دیاپدز میکنه تبدیل میشه به ماکروفاژ....و ماکروفاژها از نظر کتاب و کنکور همیشه تو بافتن..پس نمیتونن جایی بررن که دیاپدز باشه
@moosavi21 بله درسته. ببخش اشتباه گفتم
-
@Amir-Bernousi بله درست میگین. ببخشید. شرمنده @moosavi21 من اشتباه کردم. بلکه مونوسیت داره. نه ماکروفاژ. بلکه مونوسیتی که ازبافت خارج میشه تبدیل میشه به ماکروفاژ ودیگه برنمی گردد.بازببخشید
-
@moosavi21 آره درست میگین. ممنون ازتوجه تون وجواب دادنتون
-
مبحث هورمون های گیاهی
منظور از دانه در حال نمو و دانه چیه؟دانه در حال نمو یعنی در حال جوانه زدن تو خاک؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
-
مبحث هورمون های گیاهی
منظور از دانه در حال نمو و دانه چیه؟دانه در حال نمو یعنی در حال جوانه زدن تو خاک؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
@moosavi21 بطور کل ک نمو یعنی ورود ب مرحله ای دیگه همراه با تشکیل بخش های جدید
پس چیز دیگه ای بجز حرف شما نمیتونه باشه -
جمع بندی چندپلوئیدی بودن های کنکور رو کسی داره؟این که هر جاندار تو هر مرحله چندپلوئیدیه و این حرفا؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء