هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 حالا نوبت شمانیست.دست نگهدار با هم میریم... نمیشه خیلی وقته دست نگهداشتم الانم دیره  
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پوووووووووووووووووووووووووووووووووف 
 لیلی دلم برات خیلی تنگ میشهاااا دعا کن همین فردا صبح باز اینجا پلاس نشم      
 من دلم برات تنگ میشه عشقمی       
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پوووووووووووووووووووووووووووووووووف 
- 
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس امیدواااارم به همی شب عزیز روزی خودت باشه 
 بری نباشی راحت شیم       مرسی خودم میدونم چقدر دوسم داری ریا نمیکنی    احترام بزرگ تر واجبه اول شما برید احترام بزرگ تر واجبه اول شما برید 
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: لیلا تو نباشی منم نمیام... 
 منم میرم...ای بابا انگاری من صاحب انجمن 
 چرا نمیای
- 
- 
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اصن بیاید همگی بریم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:    خوووب بووود 
 دوس داشتم
 منم دیگه نمیام
 خدافس
 به امید اینکه اکالیپتوس بره 
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: لیلا تو نباشی منم نمیام... 
 چرا نمیای@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: لیلا تو نباشی منم نمیام... 
 چرا نمیایبرای اینک دلیل اومدنم بودی نیسی منم نمیام... 
- 
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 نروووووو دل من ...  داش میلی امیدوارم همیشه خوش باشی      
- 
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: لیلا تو نباشی منم نمیام... 
 چرا نمیایبرای اینک دلیل اومدنم بودی نیسی منم نمیام... 
- 
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 نروووووو دل من ...  داش میلی امیدوارم همیشه خوش باشی      
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️