هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    چرا؟ همین طوری داشتم یه تغییراتی اعمال می کردم در نطفه خفه شد  خوبین شما ؟ نبودین چند وقت           سوال کردم که @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    چرا؟ همین طوری داشتم یه تغییراتی اعمال می کردم در نطفه خفه شد  خوبین شما ؟ نبودین چند وقت           سوال کردم که ببخشید سوال رو ندیدم 
 شکر الحمد الله درگیر درسیم
- 
@میلااد 
 بهترین اقا میلاد ؟؟
 اره منم یخ کردم ...
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    چرا؟ همین طوری داشتم یه تغییراتی اعمال می کردم در نطفه خفه شد  خوبین شما ؟ نبودین چند وقت           سوال کردم که ببخشید سوال رو ندیدم 
 شکر الحمد الله درگیر درسیم
- 
@میلااد 
 دقیقا 
 با درنظر گرفتن بازی یا بدونش ؟!
 بدون بازی که عالیم ( :
 ولی ... 
 اینا خیلی به من وابسته شدن نبودم کوچشون کنم باختن 
 ده دقیقه اول بازی و یه ربع اول نیمه دوم رو ندیدم 3 تا گل خوردن 
 سرگل چهارمم اومده بودم تو اتاق ببینم چخبره که گل خوردن ... 
 مسی اتقدر موثر نیست تو تیم 
- 
@SOBHAN-1999 موفق باشین 
 پ ن : پیشنهاد : شب ها قبل از خواب عرق اسطوخدوس بخورین بعد از چند روز سردرد هاتون کمتر میشه 
 نصف تا 3/4 فنجان برای شروع خوب هست@M-an 
 خیلی ممنون از پیشنهادتون 
- 
@M-an 
 خیلی ممنون از پیشنهادتون 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

آها
آها