هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@ASMA-MORADI اسماااااااااااا معلم زبانن شدههه دخترهه از ضبه با مامانم جنگ اعصاب روان داریم هیچی تو زبانکده تدریس میکنه 
- 
MOHAMMAD80 بابا من لولوم دیه چ انتظاری داری جناب ممد 
- 
من دوباله اومدم  ... یه چیز بگم و بلم... فردا صب اینجارو خلوت  نکنیدا, من صبا میتونم بیام,گناه دالم ... یه چیز بگم و بلم... فردا صب اینجارو خلوت  نکنیدا, من صبا میتونم بیام,گناه دالم نیام ببینم پرنده پر نمیزنه ها نیام ببینم پرنده پر نمیزنه ها من دیگه بلم من دیگه بلم ... بای بای ... بای بای آنه شرلی بلو بلو                          
- 
MOHAMMAD80 مواظب باش 
- 
شب و روزگارتون خوش          
- 
@ASMA-MORADI ن والا پارتی نداره توزبانکده شهرمون شروع ب تدریس کرده ب گوش مامانم رسیده همش میاد یمره میگ ملتم بچه دارن منم بچه دارم داداشمم هی میکه تو همش دنبال قلدر بازی هستی ببینن هی ب ریش من میخنده 
- 
شب و روزگارتون خوش          MOHAMMAD80 موفق باشی بسلامت 
- 
ققنوس بدترین حس دنیا ب ادم القا میشه با این حرفا دیشب سر این حرفا و ی سری چیزای دیگ تا نصفه شب گریه کردم ....    
- 
شب و روزگارتون خوش          MOHAMMAD80 خداحافظی ب خابت نیاد لولو 
- 
dlrm مزاحم مردم نشو 
- 
dlrm مزاحم مردم نشو 
- 
dlrm    والا والا
- 
فااطمه    هیچی جواب سوالمو گرفتم یسوال دیگه بپرسم؟ هیچی جواب سوالمو گرفتم یسوال دیگه بپرسم؟MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه    هیچی جواب سوالمو گرفتم یسوال دیگه بپرسم؟ هیچی جواب سوالمو گرفتم یسوال دیگه بپرسم؟بله حتما 
- 
MOHAMMAD80 موفق باشی بسلامت @ASMA-MORADI سلامت باشید خدانگهدار 
- 
dlrm    والا والاMOHAMMAD80 
 کارش دارم خب 
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه    هیچی جواب سوالمو گرفتم یسوال دیگه بپرسم؟ هیچی جواب سوالمو گرفتم یسوال دیگه بپرسم؟بله حتما فااطمه  روانشناسا خودشون روانشون ارومه؟ روانشناسا خودشون روانشون ارومه؟

ردپا
ردپا

️
️ ️
️