هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود:smiling_face_with_heart-eyes:آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود:smiling_face_with_heart-eyes:عملا دعای هزار نفر رو بردی زیر سوال...
دو روز دیگه نیای بگی بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده برام دعا کنیدااااا
🤣🤣🤣🤣 -
آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود:smiling_face_with_heart-eyes:عملا دعای هزار نفر رو بردی زیر سوال...
دو روز دیگه نیای بگی بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده برام دعا کنیدااااا
🤣🤣🤣🤣 -
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود:smiling_face_with_heart-eyes:آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود:smiling_face_with_heart-eyes:مامانم میگه کیه که تا این موقع بیداره؟! ؟!؟
میگم دوستم... از قیافش معلووم بوود چقدر باور کرده😅😅😅ولی من راسشو گفتم اون شک داره به من چه🤣😅🤣😅 -
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود:smiling_face_with_heart-eyes:مامانم میگه کیه که تا این موقع بیداره؟! ؟!؟
میگم دوستم... از قیافش معلووم بوود چقدر باور کرده😅😅😅ولی من راسشو گفتم اون شک داره به من چه🤣😅🤣😅@shiima شیماااااا .... نمکدون .... دارم میمرم انقد نخندونم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@shiima شیماااااا .... نمکدون .... دارم میمرم انقد نخندونم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
میگم دوستم... از قیافش معلووم بوود چقدر باور کرده😅😅😅ولی من راسشو گفتم اون شک داره به من چه🤣😅🤣😅 -
@میلاد-سعیدی والا ما از بیکاریو تنبلی بیداریم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: