هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb همیشه هم قرار نیست واسه همه چیز پای منطقو کشید وسط...گاهی وقتا خودتم نمیدونی که...
آسمان ِ آبی سه نقطه
سه نقطه

-
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 نه
به شوخی گفتم دیکه

منم جز شوخی چیزی دریافت نکردم

-
آسمان ِ آبی سه نقطه
سه نقطه

marylb گاهی اوقات نمیشه همه ی اون چیزی که تو ذهنته رو روی کاغذ بیاری...
پ ن: خدا خیر بده این سه نقطه رو
-

-
منفی ندادم ولی فکر کنم حرفایی زدم که بار مثبت نداشت. ((حرفایی که به عنوان تودلی زدم. حرفایی با عنوان کم آوردن
به هیشکیم کاری نداشتم. خوب چیکار کنم تودلیه دیگه. میخواستن اسم تاپیکو این نزارن))
به این میگن خودخواهی
همون کاری که بعضیا میکنین

با حال بقیه بازی نکنیم
ببخشید اگه رو اعصابتون اسکی رفتم. خواستم ملموس تر باشه براتون -
شهر شده شبیه انیمه های ژاپنی، پروانه میاد ، قاصدک رد میشه

شکوفه های درختا تو هوا با باد میرقصن
خیابونا خیلی عجیب شده یه عده آدم اخمو و گرمازده که پروانه دور سرشون میچرخه
#حمله ی پروانه ها -
منفی ندادم ولی فکر کنم حرفایی زدم که بار مثبت نداشت. ((حرفایی که به عنوان تودلی زدم. حرفایی با عنوان کم آوردن
به هیشکیم کاری نداشتم. خوب چیکار کنم تودلیه دیگه. میخواستن اسم تاپیکو این نزارن))
به این میگن خودخواهی
همون کاری که بعضیا میکنین

با حال بقیه بازی نکنیم
ببخشید اگه رو اعصابتون اسکی رفتم. خواستم ملموس تر باشه براتون -
@میلاد-سعیدی از شما هم ممنونم که میخواستین حال خوب کن باشین ولی واقعیت اینه ما خودمون عنصر اصلی هستیم. از بیرون نمیشه کاری برای درون کرد. ولی بازم به خاطر حس نوع دوستیتون تشکر میکنم.
ازتونم معذرت میخوام اگه اصرار بر حال بد نشون دادن داشتم. عمدی درش بود که امیدوارم اهلش گرفته باشه -
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منفی ندادم ولی فکر کنم حرفایی زدم که بار مثبت نداشت
هم طرفو مورد مواخذه قرار میدی هم خودتو

بعدم اون مثبت واسه ارامش،نزدیکه کنکور جواب نمیده
-
@میلاد-سعیدی از شما هم ممنونم که میخواستین حال خوب کن باشین ولی واقعیت اینه ما خودمون عنصر اصلی هستیم. از بیرون نمیشه کاری برای درون کرد. ولی بازم به خاطر حس نوع دوستیتون تشکر میکنم.
ازتونم معذرت میخوام اگه اصرار بر حال بد نشون دادن داشتم. عمدی درش بود که امیدوارم اهلش گرفته باشه
ردپا

️
️