b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
DR.PeRshIA
آره! -
@drsara خب دیگه مث نت من با شعور بخر که خودش دانلود کنه تا 8 تومن مبیشتر ندی ههه
-
DR.PeRshIA
نه دیگه نمیشه وصله این بی شعوره :| -
banoo حواسموون نبود ببخشییید
-
بعضی دوستان فعالیت خیلی زیاده در چت کردن دارن فک نکنم به همون اندازه فیلم ها رو هم نگاه کنن!
اقا فیلم های تعادل رو تا قبل از 5 شنبه بذارید تا به قلم چی برسیم خو!! -
بچه ها من فیلم های شیمی آفبا اقایان مصلایی و بابایی رو گرفتم ولی واقعا تدریسشون پیش استاد اقاجانی صفر هست
البته هر کسی تدریسش محترمه ولی استاد اقاجانی محشره -
Dr.Masters جون من ی رووزه میرسییی اخه ههه
-
تعادل؟؟؟؟
-
تعادل شیمیایی لطفا تدریس شود (فصل 2 سال 4) و به دنبال ان بحث کووالانسی بنظرم با برنامه های قلم چی فیلم ها تنظیم بشه پیشرفت چند برابر خواهد بود
-
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تعادل شیمیایی لطفا تدریس شود (فصل 2 سال 4) و به دنبال ان بحث کووالانسی بنظرم با برنامه های قلم چی فیلم ها تنظیم بشه پیشرفت چند برابر خواهد بود
تعادل تدریس شه با شیمی 3 !
-
آقا چرا جواب نمی دین من الان سر در گم هستم که آیا کتاب های آقای آقا جانی را بخرم یا نه؟چرا جواب نمی ده کسی لطفا راهنمایی کنید
-
آقا چرا جواب نمی دین من الان سر در گم هستم که آیا کتاب های آقای آقا جانی را بخرم یا نه؟چرا جواب نمی ده کسی لطفا راهنمایی کنید کتاب ها را تهیه نکنم بعد لینک دانلود رو بزارید لطفا اگه قراره رایگان بزارید بگید که من تهیه نکنم
-
Mohsen kazemi
این روش منه جواب هم ازش گرفتم فیل شیمی بگیر نکات و حل تست های استادو وارد کن تو کتاب فیل شیمیت چرا بری جزوه جمع کنی !!؟؟ -
Dr.Masters حوصله مسخره بازی های مبتکران را ندارم بحث کتاب باشه نشر الگو از همه بهتره ولی کتاب های استاد حکم یه کتاب کار را دارد ویه چیز دیگس
-
mohsen kazemi
نه بابا کتاب فیل شیمی امده نکاتو خلاصه بت گفته قویتر کتاب فیل شیمی تو خلاصه کردن شیمی پیدا نمیکنی من میگم بیا این نکات و تست های استاد و روش های حل رو اضافه کن به کتاب فیل شیمیت که 3 ماه اخر کنکور گیج نزنی از چی بخونم کدوم کامل تره درست کردن یک جزوه جمع بندی کامل برگ برنده در این بازی کنکوره