-
DR.PeRshIA
آره دیگه بیدار میشم دانلود میکنم! چ کاریه پول بدم@drsara 12 خابیی ینی؟؟
-
@drsara
قناعت کن یکم ههه چه خبرره ایقد نت نت
DR.PeRshIA
دیگه مجبورم -
@drsara 12 خابیی ینی؟؟
DR.PeRshIA
آره! -
DR.PeRshIA
آره!@drsara خب دیگه مث نت من با شعور بخر که خودش دانلود کنه تا 8 تومن مبیشتر ندی ههه
-
@drsara خب دیگه مث نت من با شعور بخر که خودش دانلود کنه تا 8 تومن مبیشتر ندی ههه
DR.PeRshIA
نه دیگه نمیشه وصله اینبی شعوره :|
-
banoo حواسموون نبود ببخشییید
-
بعضی دوستان فعالیت خیلی زیاده در چت کردن دارن
فک نکنم به همون اندازه فیلم ها رو هم نگاه کنن!
اقا فیلم های تعادل رو تا قبل از 5 شنبه بذارید تا به قلم چی برسیم خو!! -
بچه ها من فیلم های شیمی آفبا اقایان مصلایی و بابایی رو گرفتم ولی واقعا تدریسشون پیش استاد اقاجانی صفر هست
البته هر کسی تدریسش محترمه ولی استاد اقاجانی محشره -
بعضی دوستان فعالیت خیلی زیاده در چت کردن دارن
فک نکنم به همون اندازه فیلم ها رو هم نگاه کنن!
اقا فیلم های تعادل رو تا قبل از 5 شنبه بذارید تا به قلم چی برسیم خو!!Dr.Masters جون من ی رووزه میرسییی اخه ههه
-
تعادل؟؟؟؟
-
تعادل شیمیایی لطفا تدریس شود (فصل 2 سال 4) و به دنبال ان بحث کووالانسی بنظرم با برنامه های قلم چی فیلم ها تنظیم بشه پیشرفت چند برابر خواهد بود
-
تعادل شیمیایی لطفا تدریس شود (فصل 2 سال 4) و به دنبال ان بحث کووالانسی بنظرم با برنامه های قلم چی فیلم ها تنظیم بشه پیشرفت چند برابر خواهد بود
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تعادل تدریس شه با شیمی 3 !
-
آقا چرا جواب نمی دین من الان سر در گم هستم که آیا کتاب های آقای آقا جانی را بخرم یا نه؟چرا جواب نمی ده کسی لطفا راهنمایی کنید
-
آقا چرا جواب نمی دین من الان سر در گم هستم که آیا کتاب های آقای آقا جانی را بخرم یا نه؟چرا جواب نمی ده کسی لطفا راهنمایی کنید کتاب ها را تهیه نکنم بعد لینک دانلود رو بزارید لطفا اگه قراره رایگان بزارید بگید که من تهیه نکنم
-
Mohsen kazemi
این روش منه جواب هم ازش گرفتم فیل شیمی بگیر نکات و حل تست های استادو وارد کن تو کتاب فیل شیمیت چرا بری جزوه جمع کنی !!؟؟
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم