هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
مغزم ارور میده
خو حالا ژست بی خوابی و منگی واسه من نگیر
کسی که جلوت نشسته عصبی وخیلی ارومه و زل زده تو چشات
گیجم یکم ولی خب همینم خوبه بازم ماه چقدر زیباعه تو اسمون وسط خستگی سرتو بگیری بالا چشت بیوفته بهش
یه نفس عمیقم بکشی خوبه استرس هم داشته باش
-
مغزم ارور میده
خو حالا ژست بی خوابی و منگی واسه من نگیر
کسی که جلوت نشسته عصبی وخیلی ارومه و زل زده تو چشات
گیجم یکم ولی خب همینم خوبه بازم ماه چقدر زیباعه تو اسمون وسط خستگی سرتو بگیری بالا چشت بیوفته بهش
یه نفس عمیقم بکشی خوبه استرس هم داشته باش
-
-
کنکور یکی از عادلانه ترین رقابت ها هست. ربط زیادی به مدرسه یا معلم و.. ندارد. فقط نوجوان یل جوانی پرهیجان میخواد که هدفش جبران کمبودهای زندگیش و ساختن آینده ی روشن برای خودش و فرزندانش باشه.
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابم نمیبره
عاغا امروز تو جمع دوستا از رفتارای عجیبشون صحبت میکردن یهو
یه نفر برگشت گفت مثلا من بهارو دوس دارم با اینکه هیشکی دوسش نداره ... از اون جمله هایی که هیچ جوابی واسش نداشتم فقط خندیدم
رفتار عجیب منم اینه که قبل خواب کلی چیز میز مینویسم و پاک میکنم هر کلمه رو چندین بار به همون تعدادی که تو ذهنم تکرار میشه چقد مسخره اس -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خوابم نمیبره
یه نفر برگشت گفت مثلا من بهارو دوس دارم با اینکه هیشکی دوسش نداره ... از اون جمله هایی که هیچ جوابی واسش نداشتم فقط خندیدم
رفتار عجیب منم اینه که قبل خواب کلی چیز میز مینویسم و پاک میکنم هر کلمه رو چندین بار به همون تعدادی که تو ذهنم تکرار میشه چقد مسخره اسنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خوابم نمیبره
رفتار عجیب منم اینه که قبل خواب کلی چیز میز مینویسم و پاک میکنم هر کلمه رو چندین بار به همون تعدادی که تو ذهنم تکرار میشه چقد مسخره اسمثلا باید تشکر میکردم یادم نبود !
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
در دعای سحرت
در مناجات خدایی شدنت
هرگز از یاد مبر
من جامانده بسی محتاجم -
من امروز عملا شروع جانانه ووحشیانه ای دارم نسبت به درس خوندن . خب یعنی باید از انجمن برم ؟ نه اومدم که بمونم هر شب حلو حوش 10تا11سوالای بی پاسخ ماندمو میپرسم و خوشحال میشم جواب بدید.
وقت بخیر -
فقط ساعت سه روزو نوشتم بقیشم یادم نی
یه هفته تباه رو پشت سر گزاشتم
دست خودم درد نکنه که واسه خودم سنگ تموم میزارم
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط ساعت سه روزو نوشتم بقیشم یادم نی
یه هفته تباه رو پشت سر گزاشتم
دست خودم درد نکنه که واسه خودم سنگ تموم میزارم
بخون ...بخون...بخون...بخون...بخون...فاطمه میشه...میشه...میشه...میشه...میشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه ساکت
-
@پشمک2 اره خیلی...
-
بعلههههههه
-