هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 باشه بابا مظلوم نمایی نکن دو قلوها هم سلام ميرسونن خودت دلت میخواد من بپرسم ولی بعد بگو آوا کش      
- 
ققنوس منم کلی سفارش دادم ادرس پستم خونه دوستمو دادم فک کردم تنها خودمم مریضم پس تنها نیستم   
- 
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 باشه بابا مظلوم نمایی نکن دو قلوها هم سلام ميرسونن خودت دلت میخواد من بپرسم ولی بعد بگو آوا کش      
- 
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 سلام مثل همه آلاییها عالیم  شکرر ایشالا که عالیه الکی نباشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 ایندفعه رو من گفتم دیگ تکرار نشه بشارتي یعنی از این به بعد جویای حالشون شم؟    
- 
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 ایندفعه رو من گفتم دیگ تکرار نشه بشارتي یعنی از این به بعد جویای حالشون شم؟    
- 
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 ایندفعه رو من گفتم دیگ تکرار نشه بشارتي یعنی از این به بعد جویای حالشون شم؟    @لیلی79 لیلی باز این میلاده جواب منو نداد سنگ رو یخم کرد  
- 
مداد رنگی  یعنی مامانم بفهمه منوتیکه تیکه میکنه ولییی نخرم منفجر میشم دوستم خونشون ی شهر دیگس نمیدونم ادرس خونه کیو بدم ک ب مامانم نگه یعنی مامانم بفهمه منوتیکه تیکه میکنه ولییی نخرم منفجر میشم دوستم خونشون ی شهر دیگس نمیدونم ادرس خونه کیو بدم ک ب مامانم نگه
- 
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: far away اقا من خودم زن دارم پشمکی زنمه        اسم بچمون سپرین اسم بچمون سپرین  @پشمک2 پششمکی کجااااایی بیا ببینم سپیده چی میگه  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️