هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 لیلی باز این میلاده جواب منو نداد سنگ رو یخم کرد
حتما نیس که جواب نداده یا ندیده
-
-
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
far away اقا من خودم زن دارم پشمکی زنمه
اسم بچمون سپرین
@پشمک2 پششمکی کجااااایی بیا ببینم سپیده چی میگه
-
far away هنوز علنی نکردیم گذاشتیم بعد کنکور یهو همه رو سوپرایز کنیم الان طفلی بچم پیش مامانشه بی تابی منو میکنه
-
far away هنوز علنی نکردیم گذاشتیم بعد کنکور یهو همه رو سوپرایز کنیم الان طفلی بچم پیش مامانشه بی تابی منو میکنه
-
far away کی من .:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
اینجا نه انجمن کنکور:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
ققنوس من با روانشناسی حال نمی کنم یه کتابز میخوام بخرم اصلا ایران نیس ۲۲ جلده ۵ جلدش ترجمه شده بقیه شو باید برم اون ور اب بخرم مجموعه کتاب تیم اوروک
-
far away کی من .:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
اینجا نه انجمن کنکور:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
-
میخام کتاب سفارش بدم ولییی نمیخادم ادرس خونه رو بدم بدم کتاب بیاد ب دست مامانم برسه منو میکشع قایمکی گتاب خریدم چ کنم
-
@میلاد-سعیدی دعا کن منو خدا هوامو داشته باشه علنن بگو خدا هوای این سپیده رو داشته باش پشتش بتو گرمه
-
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 باشه بشارتی باشه
آوا جون لیلا ایندفه رو ببخش از صب سه و نیم بیدارم بی خوابیو گشنگی زده به سرم