هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@لیلی79 پس کجا😶🙄🤔
-
@میلاد-سعیدی مرسی هم چنین
-
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
far away کو کجاس
دیگه چشامم نمیبینهتو قلبتم ددی
تو کجا بودی هاااع؟:confused_face: :confused_face:
نتم تمام شده لیلا الآن با گوشی بابامم
دلم برات تنگ شده:disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
منم لیلا خیلییااا
شایدم تا آخر خرداد نیامدم
اهل این کیبورد بابایم خیلی مضخرفه کلمه هارو رسمی میکنه@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
far away کو کجاس
دلم برات تنگ شده:disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
منم لیلا خیلییااا
اهل این کیبورد بابایم خیلی مضخرفه کلمه هارو رسمی میکنه:neutral_face: :neutral_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
-
-
-
@میلاد-سعیدی باشه ممنون نماز روزتم قبول باشه
-
far away کو کجاس
منم لیلا خیلییااا
اهل این کیبورد بابایم خیلی مضخرفه کلمه هارو رسمی میکنه:neutral_face: :neutral_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
-
@لیلی79 پیامات تو پیوی رفتن تو هم نمیتونم بخونمشون
اهوم حالم خوب نیس من برم تا غش نکردم
خدافظییییییییی:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
@لیلی79 پیامات تو پیوی رفتن تو هم نمیتونم بخونمشون
اهوم حالم خوب نیس من برم تا غش نکردم
خدافظییییییییی:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
@لیلی79 نزدیک اذونه واسم دعا کنی لیلا حتما
دلم تنگ میشه سعی میکنم زود ب زود بیام
بوووووووووس روزتم قبول@Saahaar قربونت چشم حتما:upside-down_face: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
دله منم تنگت میشه :pensive_face:
خدافظیی عزیزم:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
@Saahaar قربونت چشم حتما:upside-down_face: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
دله منم تنگت میشه :pensive_face:
خدافظیی عزیزم:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
@Saahaar چشم:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :upside-down_face: :upside-down_face: :face_savouring_delicious_food: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
@Saahaar چشم:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :upside-down_face: :upside-down_face: :face_savouring_delicious_food: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: