هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm چه جالب حالا زن و بچش کیا بودن  فرضی بودن  
 جدی نگیر 
 12 تا بچه داشت 
- 
آسمان ِ آبی  
 یگانه مارپل dlrm نه یگان مارپل بیشتر میاد  
- 
اکالیپتوس یک عدد بنده ی خدا  آسمان ِ آبی دستم از مجازی کوتاهه دیگه و گرنه همین بنده خدا الان خدابیامورزبود  
- 
dlrm نه یگان مارپل بیشتر میاد  
- 
آسمان ِ آبی دستم از مجازی کوتاهه دیگه و گرنه همین بنده خدا الان خدابیامورزبود  
- 
آسمان ِ آبی دستم از مجازی کوتاهه دیگه و گرنه همین بنده خدا الان خدابیامورزبود  
- 
@میلاد-سعیدی جواب همون ۴شد 
 یا ابرفض 
- 
dlrm یه کاربر قدیمی بود همیشه بهم میگفت یگان ویژه اینجا  یاد اون افتادم یاد اون افتادم
- 
%(#00a2ff)[غرورم میگه باید رفت] 
 %(#7ab6d9)[دلم میگه یکم دیگه، تحمل کن !]
 %(#0f3e59)[ولــــــــــــی هرگز]
 %(#59cf8a)[دلم] ... ...- آدم که دلش تنگ بشه بعد شرایط ارتباط بر قرار کردن با طرف هم نباشه بعد هوا بارونی هم باشه بعد یه پلی لیست از مهدی جهانی و آهنگ "آذر به دلم بر زد بر زد به دلم آذر" هم پخش بشه و رنگ آبی آسمونی هم جلو چشات باشه و سحری عدس پلو باشه و صحن آزادی حرم از همه صحن ها خلوت تر باشه و اون مانتو مشکیه و روسری آبی کاربنیه هم خیلی یهویی از کمد بیوفته بیرون و کرم مرطوب کننده تموم بشه و برات "دکتر ژیلا" بخرن و وسواس کرم دست گرفته باشی و داداشت بیاد جهت جغرافیایی بپرسه و تو بخوای برای مثال بگی مشهد شمال شرقیِ و  ...  
 آدم باید چیکار کنه؟
- %(#00e6ff)[سعی میشه که آخرین " پُست "،] %(#00ff04)[تا کنکور] %(#00e6ff)[باشه:)]

- آدم که دلش تنگ بشه بعد شرایط ارتباط بر قرار کردن با طرف هم نباشه بعد هوا بارونی هم باشه بعد یه پلی لیست از مهدی جهانی و آهنگ "آذر به دلم بر زد بر زد به دلم آذر" هم پخش بشه و رنگ آبی آسمونی هم جلو چشات باشه و سحری عدس پلو باشه و صحن آزادی حرم از همه صحن ها خلوت تر باشه و اون مانتو مشکیه و روسری آبی کاربنیه هم خیلی یهویی از کمد بیوفته بیرون و کرم مرطوب کننده تموم بشه و برات "دکتر ژیلا" بخرن و وسواس کرم دست گرفته باشی و داداشت بیاد جهت جغرافیایی بپرسه و تو بخوای برای مثال بگی مشهد شمال شرقیِ و  ... 
- 
@میلاد-سعیدی 
 شما دقت کنین که فوبیا به آمپول نداشته باشه 
 من یکی از اینا برام بفرسته تشنج می کنم میمیرم 
- 
@میلاد-سعیدی جواب همون ۴شد 
 یا ابرفض آسمان ِ آبی بله 
 از وقتی این سوال گراشتم سوال تو خصوصی ازم زیاد شد.

ردپا
ردپا

️
️ ️
️