هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
mriaw 
 اره عزیزم...توکل به خودش....
 به هیچی فکرنکن...مخصوصا به حرف بقیه...میدونم سخته ها ولی شدنیه
- 
mriaw 
 متوجه میشم چی میگی.....اره کاااش صدای قلبمونو میتونستن بشنون....
 ولی همه بچه های کنکوری این مشکل رو دارن...
 به قول دوستم سالی که کنکور داشت میگفت دلم میسوزه وقتمو گذاشتم سراینکه نمیشه و بیخیال شدم بعد یکی با شرایط بدتر ازمن بدون توجه به بقیه پزشکی میاره.........ذهنتو درگیر نکن...انرژی منفی واقعا تاثیر میزاره روی عملکرد ادم
- 
mriaw 
 متوجه میشم چی میگی.....اره کاااش صدای قلبمونو میتونستن بشنون....
 ولی همه بچه های کنکوری این مشکل رو دارن...
 به قول دوستم سالی که کنکور داشت میگفت دلم میسوزه وقتمو گذاشتم سراینکه نمیشه و بیخیال شدم بعد یکی با شرایط بدتر ازمن بدون توجه به بقیه پزشکی میاره.........ذهنتو درگیر نکن...انرژی منفی واقعا تاثیر میزاره روی عملکرد ادم
- 
@Dr-Mahbube اوهوم آدم باید یاد بگیره نه تنها اینجا بلکه تو زندگیشم قوی باشه و بی تفاوت نسبت به حرفای منفی بقیه 
- 
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm چرا بهت میگن عمه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یروز یکی از بچه ها ایهام  خیلی یهویی اومد پی وی من و شروع کرد حال احوال منم گمون می بردم که دختره خیلی یهویی اومد پی وی من و شروع کرد حال احوال منم گمون می بردم که دختره بعدش وسط کلی حرف و شوخی پرسیدم که ببخشید شما دختری دیگه؟ بعدش وسط کلی حرف و شوخی پرسیدم که ببخشید شما دختری دیگه؟ 
 گفتش نه :| مگه ایهام اسم دختره؟
 گفتم خدامرگم :| قصد جسارت ندارم منتهی ایهام اصلا اسم نیست
 گفت ایهام اسم مجازیمه اسم واقعیم علیِ (ببینین بچه های فروم رو خانوم (ببینین بچه های فروم رو خانوم @M-an  ) @M-an  )
 منم کلییییییی شرمنده بودم و اینا
 انقد خجالت کشیده بودم که اصلا حد نداره 
 کلی معذرت خواستم یهو گفتش که دختره و بنده ایسگاه تشریف داشتم       
 از اونجا ایهام شد داش علیِ من 
 اسم اصلیش غزلِ...من بهش میگم دوبیتی علیپور 
 اونم بهم میگه آبجی...     بعععععد بعععععد
 خب مسلما این داش علی باید زن و بچه داشته باشه منم میشم عمه دلی منم میشم عمه دلی 
 از اونجایی که به لطف مادر و مادر بزرگم از این چیزای گیاهی هم سر در میارم بناشد یه تاپیکی بزنم که سوالای بچه هارو جواب بدم و از اونجا دیگه کسی نیس ک نگه عمه دلی از این چیزای گیاهی هم سر در میارم بناشد یه تاپیکی بزنم که سوالای بچه هارو جواب بدم و از اونجا دیگه کسی نیس ک نگه عمه دلی 
 اسم تاپیک رو هم غزل انتخاب کرد 
 https://forum.alaatv.com/topic/10773/عمه-دلـــی-و-نسخه-هایش/73
 این بود ک من شدم عمه دلی dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm چرا بهت میگن عمه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یروز یکی از بچه ها ایهام  خیلی یهویی اومد پی وی من و شروع کرد حال احوال منم گمون می بردم که دختره خیلی یهویی اومد پی وی من و شروع کرد حال احوال منم گمون می بردم که دختره بعدش وسط کلی حرف و شوخی پرسیدم که ببخشید شما دختری دیگه؟ بعدش وسط کلی حرف و شوخی پرسیدم که ببخشید شما دختری دیگه؟ 
 گفت ایهام اسم مجازیمه اسم واقعیم علیِ (ببینین بچه های فروم رو خانوم (ببینین بچه های فروم رو خانوم @M-an  ) @M-an  )
 از اونجایی که به لطف مادر و مادر بزرگم از این چیزای گیاهی هم سر در میارم بناشد یه تاپیکی بزنم که سوالای بچه هارو جواب بدم و از اونجا دیگه کسی نیس ک نگه عمه دلی از این چیزای گیاهی هم سر در میارم بناشد یه تاپیکی بزنم که سوالای بچه هارو جواب بدم و از اونجا دیگه کسی نیس ک نگه عمه دلی 
 این بود ک من شدم عمه دلی داستانو تحریف نکنا.. 
 تو بودی پیام دادی
 بقول اون دوستمون که هی میگفت بگم بگم،اسکرین بدم،بدددم؟؟
 خانم مدیرم که تگ کردی،زنگ آخر دم در بمون..
- 
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm چرا بهت میگن عمه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یروز یکی از بچه ها ایهام  خیلی یهویی اومد پی وی من و شروع کرد حال احوال منم گمون می بردم که دختره خیلی یهویی اومد پی وی من و شروع کرد حال احوال منم گمون می بردم که دختره بعدش وسط کلی حرف و شوخی پرسیدم که ببخشید شما دختری دیگه؟ بعدش وسط کلی حرف و شوخی پرسیدم که ببخشید شما دختری دیگه؟ 
 این بود ک من شدم عمه دلی داستانو تحریف نکنا.. 
 تو بودی پیام دادی
 بقول اون دوستمون که هی میگفت بگم بگم،اسکرین بدم،بدددم؟؟
 خانم مدیرم که تگ کردی،زنگ آخر دم در بمون..
- 
ایهام در خــــــــــودنویس گفته است: مهم نیست مثل احمقا از ماه عکس میگیرم و میگم: 
 خدایا!بگو سیب...(:این قسمتشو دوست داشتم. خدایا بگو سیب. لبخند میاره رو لب marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در خــــــــــودنویس گفته است: مهم نیست مثل احمقا از ماه عکس میگیرم و میگم: 
 خدایا!بگو سیب...(:این قسمتشو دوست داشتم. خدایا بگو سیب. لبخند میاره رو لب خوبه که بخندی،بازم بخند 
 ماری بگو سیب..
- 
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در خــــــــــودنویس گفته است: مهم نیست مثل احمقا از ماه عکس میگیرم و میگم: 
 خدایا!بگو سیب...(:این قسمتشو دوست داشتم. خدایا بگو سیب. لبخند میاره رو لب خوبه که بخندی،بازم بخند 
 ماری بگو سیب..

ردپا
ردپا

️
️ ️
️