هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@پشمک2 چرا وجود داره ! در حدی که طرف از دام میره دندون
-
سلام ظهرتون بخیر
اگه دوست دارید که اسم تودلی رو بکنند دلگرام و این که موافقید یا نه نظر بدید@میلاد-سعیدی
تودلی صاحاب دارهبهاره
-
@میلاد-سعیدی
تودلی صاحاب دارهبهاره
آسمان ِ آبی میدونم گفتم اسمشو آپدیت کنیم وگرنه 6دانگش واسه خودشونه با اون 2تا قبلی
-
سلام ظهرتون بخیر
اگه دوست دارید که اسم تودلی رو بکنند دلگرام و این که موافقید یا نه نظر بدید -
شاید اون بچه هایی که به فضا و فضا نوردی علاقه دارند میدونند که یک انسان در فضا دیرتر پیر میشه و زمان واسش کندتر میگذره.این قانون برگرفته از نسبیت اینشتین هستش.
من میلاد دیشب خیلی فکر کردم معتقدم این قانون نسبیت انیشتین فقط مربوط به فضا نمیشه در زمین هم وجود داره . -
هجوم پروانه ها
شهرای شمام اینطور شده؟
وقتی تو خیابون راه میری یاد این انیمه های ژاپنی میفتی -
@میلاد-سعیدی
از چند سال پیش همین اسمو داره و ما عادت کردیم بهش:) و ب نظرم قشنگه نیازی ب عوض کردنش نیس
چرا دلگرام حالا؟:) -
شاید اون بچه هایی که به فضا و فضا نوردی علاقه دارند میدونند که یک انسان در فضا دیرتر پیر میشه و زمان واسش کندتر میگذره.این قانون برگرفته از نسبیت اینشتین هستش.
من میلاد دیشب خیلی فکر کردم معتقدم این قانون نسبیت انیشتین فقط مربوط به فضا نمیشه در زمین هم وجود داره .@میلاد-سعیدی اره یه نظریه ای هست به اسم کش اومدن زمان...
-
هجوم پروانه ها
شهرای شمام اینطور شده؟
وقتی تو خیابون راه میری یاد این انیمه های ژاپنی میفتیآسمان ِ آبی واسه ما هجوم سوسک بود
-
آسمان ِ آبی واسه ما هجوم سوسک بود
abcc پس بریم خداروشکر کنیم
بیچاره ها حداقل بی آزارن
واییی سارا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی خییییییلیییی زیادن خیلیی -
@میلاد-سعیدی اره یه نظریه ای هست به اسم کش اومدن زمان...
آسمان ِ آبی این قانون روی زمین هم هست ولی من نمیتونم ثابت کنم اولا وجودشو ثانیا نسبتشو.واین از بی سوادی من حکایت دارد.در پست بعد توضیح میدم.
-
abcc پس بریم خداروشکر کنیم
بیچاره ها حداقل بی آزارن
واییی سارا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی خییییییلیییی زیادن خیلییآسمان ِ آبی اره میتونم حدس بزنم چجوریه
ولی قشنگه ها:) -
آسمان ِ آبی این قانون روی زمین هم هست ولی من نمیتونم ثابت کنم اولا وجودشو ثانیا نسبتشو.واین از بی سوادی من حکایت دارد.در پست بعد توضیح میدم.
@میلاد-سعیدی معلومه که هست...این کش اومدن زمانو که گفتم منظورم روی همین زمین بود..چند وقت پیشا راجبش خوندم یه سرچ کنین ..
-
آسمان ِ آبی اره میتونم حدس بزنم چجوریه
ولی قشنگه ها:)abcc اره خیییلییی لاکچریه اصن
یه عده آدم اخمو و گرمازده که دور سرشون پر ِ پروانه است -
abcc اره خیییلییی لاکچریه اصن
یه عده آدم اخمو و گرمازده که دور سرشون پر ِ پروانه است