هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@U-T-H-O ممنون : ) 
 ولی اصلا دوست ندارم ۲۰ سالگی رو : / یه حس عجیبی داره : (آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O ممنون : ) 
 ولی اصلا دوست ندارم ۲۰ سالگی رو : / یه حس عجیبی داره : (یکم حس پیرشدگی داره فقط :|:))))) 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O ممنون : ) 
 ولی اصلا دوست ندارم ۲۰ سالگی رو : / یه حس عجیبی داره : (یکم حس پیرشدگی داره فقط :|:))))) 
- 
آسمان ِ آبی آرررره 
 منم روزتولدم اصن بابت همین موضوع بهم نچسبید://
 احساس پیرشدن ب آدم دست میده@U-T-H-O اره  یهو اون رقمه میشه ۲ ... یهو اون رقمه میشه ۲ ...
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O ممنون : ) 
 ولی اصلا دوست ندارم ۲۰ سالگی رو : / یه حس عجیبی داره : (یکم حس پیرشدگی داره فقط :|:))))) abcc اره پیر شدیم رفت   
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سلام :)) 
 فاطمه من میخوام بعد کنکور کتابای روانشناسی رو بخونم.چه کتاباییش به دردم میخوره ؟سلام دتر 
 خیلی هم عالی
 همه کتابهای روانشناسی خوبن مهم اینه چه سبکی دوست داشته باشی بخونی؟چه سبکایی داره؟0_0 
 ببین من هیچی نمیدونما.ینی مطالعه ی انچنانی نداشتم:/ ولی علاقه دارم بیشتر بدونم و بخونم و..abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سلام :)) 
 فاطمه من میخوام بعد کنکور کتابای روانشناسی رو بخونم.چه کتاباییش به دردم میخوره ؟سلام دتر 
 خیلی هم عالی
 همه کتابهای روانشناسی خوبن مهم اینه چه سبکی دوست داشته باشی بخونی؟چه سبکایی داره؟0_0 
 ببین من هیچی نمیدونما.ینی مطالعه ی انچنانی نداشتم:/ ولی علاقه دارم بیشتر بدونم و بخونم و..روانشناسی موفقیت 
 مثبت گرا
 رویکردهایی ک هست
 زمینه هایی ک فلسفه است چون روانشناسی بخشیش از فلسفه اومده
 برای شروع پیشنهادم به همه رشته ها اینه ک کتاب دنیای سوفی از یوستین گردر رو حتما بخونین حتما
 خیلی قشنگه.
 من یکم کتاب خونی هست تو برنامم هر وقت خواستی شروع کنی بهم بگو ک بهت معرفی کنم.
- 
@U-T-H-O اره  یهو اون رقمه میشه ۲ ... یهو اون رقمه میشه ۲ ...آسمان ِ آبی اهوم:/ 
- 

- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سلام :)) 
 خیلی هم عالی
 ببین من هیچی نمیدونما.ینی مطالعه ی انچنانی نداشتم:/ ولی علاقه دارم بیشتر بدونم و بخونم و..روانشناسی موفقیت 
 مثبت گرا
 رویکردهایی ک هست
 برای شروع پیشنهادم به همه رشته ها اینه ک کتاب دنیای سوفی از یوستین گردر رو حتما بخونین حتما
 خیلی قشنگه.
 من یکم کتاب خونی هست تو برنامم هر وقت خواستی شروع کنی بهم بگو ک بهت معرفی کنم.فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سلام :)) 
 خیلی هم عالی
 مثبت گرا
 رویکردهایی ک هست
 خیلی قشنگه.
 من یکم کتاب خونی هست تو برنامم هر وقت خواستی شروع کنی بهم بگو ک بهت معرفی کنم.به به^__^  
 چشم حتما...ایشالا بعد کنکور:)
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سلام :)) 
 خیلی هم عالی
 مثبت گرا
 رویکردهایی ک هست
 خیلی قشنگه.
 من یکم کتاب خونی هست تو برنامم هر وقت خواستی شروع کنی بهم بگو ک بهت معرفی کنم.به به^__^  
 چشم حتما...ایشالا بعد کنکور:)abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سلام :)) 
 خیلی هم عالی
 مثبت گرا
 رویکردهایی ک هست
 خیلی قشنگه.
 چشم حتما...ایشالا بعد کنکور:)ان شاءالله 
- 
خدا کنه تعویق عملی بشه ... 
- 
- 
خدا کنه تعویق عملی بشه ... آسمان ِ آبی ایشااالله.. 
 اگ بشه ک نورعلی نورمیشه
- 
خدا کنه تعویق عملی بشه ... آسمان ِ آبی ووووی اره:/ 
- 

- 
@پشمک2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 سلام بابای بچه هام  خدایاتوبه.... خدایاتوبه....
 اینجاانجمن درسیه یادفترازدواج!   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️