هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@پشمک2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 واسه ماه عسل بریم کجا؟ :))
بزا از یاسم نظرشو بپرسیم کجا بهتره بریم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@U-T-H-O -
بزا از یاسم نظرشو بپرسیم کجا بهتره بریم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@U-T-H-O -
@ASMA-MORADI با پا درس میدادیش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
اون بنده خدا امانت بود این طوری دوست داشتیش
واقن که -
@U-T-H-O -
@لیلی79 برید برنامه علی خانی با توجه به گرونی و نوسانات ارزی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@میلاد-سعیدی کار کردم باو میلاد ....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@ASMA-MORADI
فکر کنم سر امتحان ریاضی کاتا بره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@میلاد-سعیدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:خوبه کککک
-
@لیلی79 مردم از خانومشون میپرسن
اقای ما از خواهرش میپرسهحالا نزن نظر خودت کجاس؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@میلاد-سعیدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:خوبه کککک
-
@لیلی79 مردم از خانومشون میپرسن
اقای ما از خواهرش میپرسهحالا نزن نظر خودت کجاس؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@ASMA-MORADI خوبه عالیه کلا امتحان لغو میشه ائنم تنها با یه مجروح و زخمی:face_with_tears_of_joy:
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ASMA-MORADI خوبه عالیه کلا امتحان لغو میشه ائنم تنها با یه مجروح و زخمی:face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
من برم دیه امشب خیلی موندم
شبتون پر ستاره
خدافظی -
من برم دیه امشب خیلی موندم
شبتون پر ستاره
خدافظی -
@لیلی79 تازه میفهمم چرا میگفتی نگو مادام تازه فهمیدم جنتلمن هستی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: