هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@ماندانا80 چرا:-\ 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ۴۰رومونده به کنکوررر  تا رسیدن به هدفی زمانی نمونده تا رسیدن به هدفی زمانی نموندهمرسی که یاد آوری میکنی      
- 
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud عجبز! مش رجبز شوق و شور رای منفی به من چیزیو درست نمیکنه دوست عزیز 
 بزرگ فکر کنیم
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ۴۰رومونده به کنکوررر  تا رسیدن به هدفی زمانی نمونده تا رسیدن به هدفی زمانی نموندهمرسی که یاد آوری میکنی      @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ۴۰رومونده به کنکوررر  تا رسیدن به هدفی زمانی نمونده تا رسیدن به هدفی زمانی نموندهمرسی که یاد آوری میکنی      خاهش  
- 
اکانت موقت در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 پس صبر میکنم مدیر یکیشو تایید کنه برمیگردم به مدیر بگو تایید کنه 
 @M-an@لیلی79 یه دونه جیمیل دیگه میسازم بازم نیومد برنمیگزدم 
 الان صبر کردن هم در توانم نیست
 دوستون دارم
 یاعلی
- 
- 
واسه زیست از چ منبعی استفاده میکنید:-\ 
- 
@لیلی79 یه دونه جیمیل دیگه میسازم بازم نیومد برنمیگزدم 
 دوستون دارم
 یاعلیاکانت موقت در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 یه دونه جیمیل دیگه میسازم بازم نیومد برنمیگزدم 
 دوستون دارم
 یاعلینه لازم نیس بسازی درست میکنن  
 خداحافظت   
- 
@لیلی79 یه دونه جیمیل دیگه میسازم بازم نیومد برنمیگزدم 
 دوستون دارم
 یاعلیاکانت موقت 
 سلام
 خدا بهتون صبر بده  
- 
- 
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud عجبز! مش رجبز شوق و شور رای منفی به من چیزیو درست نمیکنه دوست عزیز 
 بزرگ فکر کنیمmasoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud عجبز! مش رجبز شوق و شور رای منفی به من چیزیو درست نمیکنه دوست عزیز 
 بزرگ فکر کنیم
 http://forum.konkur.in/thread67474.html#post1476072
 شمما بزرگ فکر کن که من الان خوصله ی شوخی ندارم :| مرسی! اینم پیوند پست :
- 
اکالیپتوس فدای دل مهربونت 
 دلم برات تنگ میشه
- 
 بزرگ فکر کنیم
- 
 دلم برات تنگ میشهاکانت موقت خدا رحمتشون کنه 
 امیدوارم خدا بهتون صبربده
- 
 دلم برات تنگ میشهاکانت موقت من میشناسمت؟    
- 
میگممممما با شما هستم  :-\ :-\

ردپا
ردپا

️
️ ️
️