b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
بچه من واس سوم خیلی سبز شیمی خریدم چطوره نسبت به مبتکران تو رو خدا راهنمایی کنین
اگ بده برم عوض کنم؟ -
erfan-fatehi عالیه عزیزم نگران نباش من خدای کتاب شیمی ام
-
دوستان عزیزی که منتظر تعادل اند من پیشنهاد میدهم برید اول از کتاب تست درسنامه ها رو بخونید و بعد از اینجا تیپ تست های تعادل را با استاد کار کنید بهتره کمتر وقت گرفته میشه و بازده خوبی داره
www.sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/25
قلم چی این هفته تا اخر ثابت تعادله این تست های استاد قلم چی این هفته رو پوشش میده -
mohsen kazemi میگم اقای خدای کتاب شیمی من برای پیش گاج گرفتم البته برای طی سال ....خوبه؟
-
@saher گاج چی؟ نقره ای یا سیر تا پیاز؟
-
mohsen kazemi نقره ای
-
@saher گاج نقره ای کتاب متوسطی هست اگه درصد شیمی بالا می خواین بعد از این کتاب حتما از آی کیو استفاده کنید گاج نقره ای یه سر وگردن از مبتکران بالا تره
-
@saher
تست فار بزنید درسنامه مبتکران بخونید (خیلی سبز پیش هم خوبه درسنامش) البته اگر برای درصد بالای 80% تو قلم چی درس میخونید تست فار شباهت زیادی داره -
mohsen kazemi جدی نقره ای از مبتکران بالاتره؟؟؟؟ همه به من میگفتن مبتکران سختره ک....
شما میدونی تکلیمی مبتکران بهتره یا همین ای کیو -
Dr.Masters اخ دقیقا من مشکلم همین قلمچیه...
-
@saher تکمیلی مبتکران و آی کیو تقریبا توی یه رنج قرار دارن
-
@saher یعنی چی متوجه نمی شم
-
Mohsen kazemi
درسته ولی قبول کن تست فار یه سرو گردن از تست های ای کیو یا مبتکران بالاتره -
Dr.Masters فار برای جمع بندی استفاده کن عزیزم بهتر نتیجه می ده
-
Mohsen kazemi
من 2 ماهه دارم فار میزنم درصدم تو شیمی پیش جهش یافته (ازمون 21 ابان شیمی پیش 90% زدم فقط با دیدن فیلم های استاد و تست فار و مرور مبتکران) -
Dr.Masters خخخخخ فقط جزوه منو نخوندی اگه می خوندی 100میزدی مسلمان همه کتاب هارا گرفتی ترکوندی بعد می خوای 90نزنی؟
-
Dr.Masters
90؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
Mohsen kazemi
اره والا درست گفتی مهروماه جامع خیلی سبز ای کیو مبتکران تکمیلی -
mohsen kazemi جزوه شما چجوریه مگه؟صواب داره pdfشو بدید به ما والا
-
واس سوم چی؟؟
مبتکران یا سبز؟؟
یه منبع بی حرف حدیث؟