هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نمیدونم تعبیری داره یا بخاطر فک کردن زیاد هس
-
نمیدونم تعبیری داره یا بخاطر فک کردن زیاد هس
-
farimah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@U-T-H-O میدونم ... میخواستم 0 تا 100 رو که گفتین رو ببینم ... ولی نمیتونم پیدا کنم ... تو فیلمای نظام قدیم همین جمع بندیه 14 ساعته فقط هست
-
@MaryaM-_-Sh حتما بخاطر فک کردنه زیاده ... اضطراب خیلی ماهارو اذیت میکنه ... من خودم بارها خاب مدرسه و کنکور رو دیدم
farimah حدود یک ماه پیش خواب دیدم با دایی ومامان جونم دانشگاه شیرازیم من وی دختر دیگه ک نمیشناسمش همه بهم تبریک میگن میگن دیدی تونستی تو دوماه هم موفق شی ب دایی م میگم دایی من اصلا کنکور ندادم میگه چرا دادی
میگم دایی بخدا من خوابم میگه ن خواب نیستی
میگم چرا
شاید باورت نشه با تموم وجودم از دانشگاه شیراز متنفرم اما با تموم وجودم اپن لحظه عاشقش بودم
همیجوری ک داشتم از خدا التماس میکردم خواب نباشه بیدار شدم با صدای مامانم
فقط چشمام باز کردم گفتم دیدی خواب بود وبعد خوابیدم -
farimah حدود یک ماه پیش خواب دیدم با دایی ومامان جونم دانشگاه شیرازیم من وی دختر دیگه ک نمیشناسمش همه بهم تبریک میگن میگن دیدی تونستی تو دوماه هم موفق شی ب دایی م میگم دایی من اصلا کنکور ندادم میگه چرا دادی
میگم دایی بخدا من خوابم میگه ن خواب نیستی
میگم چرا
شاید باورت نشه با تموم وجودم از دانشگاه شیراز متنفرم اما با تموم وجودم اپن لحظه عاشقش بودم
همیجوری ک داشتم از خدا التماس میکردم خواب نباشه بیدار شدم با صدای مامانم
فقط چشمام باز کردم گفتم دیدی خواب بود وبعد خوابیدم -
@U-T-H-O وای
-
@U-T-H-O ولی یاس این نیستا ... این اسمش یه چیز دیگست که ما اینو شهدشو بچه بودیم میخوردیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
farimah شکمو ها
-
@U-T-H-O ولی یاس این نیستا ... این اسمش یه چیز دیگست که ما اینو شهدشو بچه بودیم میخوردیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
farimah شکمو ها
-
farimah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یاسه عزیز