هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ققنوس خدارو شکر کن هنوز حس داری 
 من حسمو انداختم سطل زباله توی پارک محلمون دیگم نرفتم سراغش. 
- 
@Saahaar خب چون کنجکاو هستید و نمیخوام کنجکاویتون سرکوب بشه رفرنس معرفی میکنم کتاب تبیین جهان و انسان را بخونید.        
- 
@U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه واقعا  بخدا 
 پسرداییم 6 سالشه مهد عاشق یه دختری شده ک دختره از اون زودتر بهش گفته دوسش داره تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم   
 درمورد عروسی و ماشین عروس هم حتی حرف زدن 
 بعد منکه دختر عمشم با 22سال سن هنوز سینگلم   فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه واقعا  بخدا 
 پسرداییم 6 سالشه مهد عاشق یه دختری شده ک دختره از اون زودتر بهش گفته دوسش داره تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم   
 بعد منکه دختر عمشم با 22سال سن هنوز سینگلم   یهویی پستتو دیدم 
 وایییییییییی         
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه واقعا  بخدا 
 بعد منکه دختر عمشم با 22سال سن هنوز سینگلم   یهویی پستتو دیدم 
 وایییییییییی         

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

ممنون توخوبی؟
 ممنون توخوبی؟