هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه واقعا  بخدا 
 پسرداییم 6 سالشه مهد عاشق یه دختری شده ک دختره از اون زودتر بهش گفته دوسش داره تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم   
 درمورد عروسی و ماشین عروس هم حتی حرف زدن 
 بعد منکه دختر عمشم با 22سال سن هنوز سینگلم   فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه واقعا  بخدا 
 پسرداییم 6 سالشه مهد عاشق یه دختری شده ک دختره از اون زودتر بهش گفته دوسش داره تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم تازه دختره رفته به مربیش گفته من دوسش دارم میخوایم عروسی کنیم   
 بعد منکه دختر عمشم با 22سال سن هنوز سینگلم   یهویی پستتو دیدم 
 وایییییییییی         
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه واقعا  بخدا 
 بعد منکه دختر عمشم با 22سال سن هنوز سینگلم   یهویی پستتو دیدم 
 وایییییییییی         
- 
اگه امروز8ساعت سرتو روکتاب خم نکنی مجبوری 10 سال بعد کمرتو 8ساعت واسه کارای سخت تری خم کنی.التماس تامل @میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اگه امروز8ساعت سرتو روکتاب خم نکنی مجبوری 10 سال بعد کمرتو 8ساعت واسه کارای سخت تری خم کنی.التماس تامل اصن نمیدونم در وصفش چی بگم 
 اجازه ی استفاده هس؟
- 
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اگه امروز8ساعت سرتو روکتاب خم نکنی مجبوری 10 سال بعد کمرتو 8ساعت واسه کارای سخت تری خم کنی.التماس تامل اصن نمیدونم در وصفش چی بگم 
 اجازه ی استفاده هس؟
- 
@صنم78 شکر 
 ببین منو ی نصیحت بکنمت:
 اگه امروز8ساعت سرتو روکتاب خم نکنی مجبوری 10 سال بعد کمرتو 8ساعت واسه کارای سخت تری خم کنی

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

ممنون توخوبی؟
 ممنون توخوبی؟