هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mriaw
تویی دیگه
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای نزدیک شدن به حق باید قلبی مثل مخمل داشت. هر انسانی به شکلی نرم شدن را فرا می گیرد. بعضی ها حادثه ای را پشت سر می گذراند، بعضی ها مرضی کشنده را؛ بعضی ها درد فراق می کشند، بعضی ها درد از دست دادن مال… همگی بلاهای ناگهانی را پشت سر می گذاریم، بلاهایی که فرصتی فراهم می آورند برای نرم کردن سختی های قلب. بعضی هایمان حکمت این بلایا را درک می کنیم و نرم می شویم، بعضی هایمان اما افسوس که سخت تر از پیش می شویم
-
دوستان کی زیستش خوبه؟ یه سوال از فصل شارش دارم @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
دوستان کی زیستش خوبه؟ یه سوال از فصل شارش دارم @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام.بچه هااینجاکسی هست که یازدهمی باشه؟؟؟؟
من هستم
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an خسته نباشین:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
برای نزدیک شدن به حق باید قلبی مثل مخمل داشت. هر انسانی به شکلی نرم شدن را فرا می گیرد. بعضی ها حادثه ای را پشت سر می گذراند، بعضی ها مرضی کشنده را؛ بعضی ها درد فراق می کشند، بعضی ها درد از دست دادن مال… همگی بلاهای ناگهانی را پشت سر می گذاریم، بلاهایی که فرصتی فراهم می آورند برای نرم کردن سختی های قلب. بعضی هایمان حکمت این بلایا را درک می کنیم و نرم می شویم، بعضی هایمان اما افسوس که سخت تر از پیش می شویم
-
@M-an سلااااممم خسته نبااااشییییییی خانم مدیر بیرون چه میکردی؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an فضولیه ها ولی میشه بگین چه رشته ای میخونین؟
-
بچه هایی که درخواست شبیه ساز برا هندسه داده بودن امروز استاد شامی زاده
ضبط کردن
اگه کسی می تونه این پیامم رو بفرسته تو اون تاپیکه که درخواست داده بودین
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من پریشان و تو انگار نه انگار/:
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
چه رشته با کلاسی موفق باشید
-
آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an فضولیه ها ولی میشه بگین چه رشته ای میخونین؟
فضولی چیه باباع منم همین سوالو داشتم ازش