هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ASMA-MORADI زندگی کوتاه تر از اینه که اسیر کسی بشی که عشقتو فریاد نمیزنه!
-
@M-an :ghost: :ghost: :ghost: :ghost: انگلیسیه این جمله هرو دیدم خوشم امد گفتم بگم
-
**هر کیو هر چیو خواستید فراموش کنید بزارید رمز ایمیلتون :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :ghost: **
-
@ASMA-MORADI در پی صحبت های گهر بار دوستان جا داره منم نظرمو بگم شاید به درد بخووور واقع شود...
فراموش نشه به جهنم...دوس دااااااااااااااااااارم زندگیرووووووووووووووووو:rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_heart-eyes: -
**هر کیو هر چیو خواستید فراموش کنید بزارید رمز ایمیلتون :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :ghost: **
-
@ASMA-MORADI در پی صحبت های گهر بار دوستان جا داره منم نظرمو بگم شاید به درد بخووور واقع شود...
فراموش نشه به جهنم...دوس دااااااااااااااااااارم زندگیرووووووووووووووووو:rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_heart-eyes:@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فراموش نشه به جهنم...دوس دااااااااااااااااااارم زندگیرووووووووووووووووو:rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_heart-eyes:عشقی بخدا:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: اره دوس دارم زندگی رو عاشقشم اثننننن
-
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اسیر کرد و رفت ....دل است ک نمیخاهد بفهمد ....
@ASMA-MORADI هعییی
بره بمیره باو
یاد بگیر وقت گذرونی با خودت و کلا احترام به خودت عشقه به خودت
ارامشو به زندگیت بر میگردونه
بندازش دور همونجوری ک اون تو رو انداخت دور -
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اسیر کرد و رفت ....دل است ک نمیخاهد بفهمد ....
-
athenaa یه کم دستم بیاد با کیا در ارتباطی میرم ایمیلتو چک میکنم ببینم با چی باز میشه :face_with_tears_of_joy:
@philosopher وات ؟!
-
@philosopher گرفتم