هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یه توضیح خیلی خیلی مختصر و دم دستی
سوفی آموندسن یه دختر نوجوونه که یه معلم فلسفه به طور ناشناس البته پاکتهایی به دستش میرسونه و به طور غیرمستقیم بهش فلسفه تعلیم میده. من قبلا این کتاب رو نیمه کاره رهاش کردم چون به صورت موازی یه کتاب دیگه میخوندم دیگه اینو گذاشتم کنار بعدشم به این هوا که اینو میشه کنار کتاب دیگه فصل به فصل خوند هی یه کتاب دیگه دستم گرفتمولی واقعا کتاب جذابیه الانم قصد دارم از اول بخونم و هرفصلی که خوندم بخشاییشو به اشتراک بذارم . امیدوارم ترغیب بشید به خوندنش چون خوندنش مساویه با ورود به دنیای فلسفه یا لااقل ترغیب شدن به دنبال کردنش
-
یه توضیح خیلی خیلی مختصر و دم دستی
سوفی آموندسن یه دختر نوجوونه که یه معلم فلسفه به طور ناشناس البته پاکتهایی به دستش میرسونه و به طور غیرمستقیم بهش فلسفه تعلیم میده. من قبلا این کتاب رو نیمه کاره رهاش کردم چون به صورت موازی یه کتاب دیگه میخوندم دیگه اینو گذاشتم کنار بعدشم به این هوا که اینو میشه کنار کتاب دیگه فصل به فصل خوند هی یه کتاب دیگه دستم گرفتمولی واقعا کتاب جذابیه الانم قصد دارم از اول بخونم و هرفصلی که خوندم بخشاییشو به اشتراک بذارم . امیدوارم ترغیب بشید به خوندنش چون خوندنش مساویه با ورود به دنیای فلسفه یا لااقل ترغیب شدن به دنبال کردنش
-
@Ἐπίκουρος دقیقا گوردر هم همینو میگه
میگه : "ممکن است جواب دادن به یک سوال سخت باشد ولی سوال میتواند فقط یک جواب صحیح داشته باشد."
ولی هرکسی معتقد جواب خودش درسته
تو دنیای امروز به ازای هر سوال چندین جواب هست
این مسیر شخصیه یا الگوریتم مشخصی داره که یه عده پایبند بهش نمیمونن؟ -
@philosopher اره منم دو بار تا اونجایی که راجب ارسطو فیلم میدید خوندم بعدش پراکنده فقط نامه ها رو نگا کردم
@Ἐπίκουρος در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@philosopher اره منم دو بار تا اونجایی که راجب ارسطو فیلم میدید خوندم بعدش پراکنده فقط نامه ها رو نگا کردم
من با نیچه گریست شروع کردمش
به همون بشو آنچه هستی فقط دو دور پارک ملت فک کردم -
@Ἐπίκουρος دقیقا گوردر هم همینو میگه
میگه : "ممکن است جواب دادن به یک سوال سخت باشد ولی سوال میتواند فقط یک جواب صحیح داشته باشد."
ولی هرکسی معتقد جواب خودش درسته
تو دنیای امروز به ازای هر سوال چندین جواب هست
این مسیر شخصیه یا الگوریتم مشخصی داره که یه عده پایبند بهش نمیمونن؟@philosopher اولین پست رو خوندی؟
فلسفه یعنی جستجوی شناخت
زیاد یقین ندارم که حرف گوردر درست باشه یا نه ولی مهم اینه که فلسفه سعی در پاسخ داره و ما آزادیم که فکر کنیم ازادیم که خودمون انتخاب کنیم جواب درست رو.همینش لذت بخشه لذت در اطاعت از عقل و زندگی بر طبق موازین خرد
فلسفه اخرش هم به جواب قاطع نمیرسه تامپسون میگه:کسانی که طالب جوابهای قطعی هستند به احتمال زیاد فلسفه را ناامید کننده خواهند یافت -
@philosopher اولین پست رو خوندی؟
فلسفه یعنی جستجوی شناخت
زیاد یقین ندارم که حرف گوردر درست باشه یا نه ولی مهم اینه که فلسفه سعی در پاسخ داره و ما آزادیم که فکر کنیم ازادیم که خودمون انتخاب کنیم جواب درست رو.همینش لذت بخشه لذت در اطاعت از عقل و زندگی بر طبق موازین خرد
فلسفه اخرش هم به جواب قاطع نمیرسه تامپسون میگه:کسانی که طالب جوابهای قطعی هستند به احتمال زیاد فلسفه را ناامید کننده خواهند یافت