هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Mehdi سلام شما تاپیکو میزنین یا بزنم؟؟؟
چون به شدت موافقم👍🏻👍🏻👍🏻چه خوب🤩 ، من میزنم ولی با کمک هم
-
-
-
سلام. ضد کف دهان کی بلده دستورشوبهم بده.دهنم کف کرد. امروز فهمیدم معلمی واسم خوب نبوده و نیست.
امروز اذیت شدم توی سالروز فوت نابغه ی ریاضی جان فوربز نش یه اتحاد ساده مربع دو جمله ای را انقدر توضیح بدم که دهنم کف کنه.@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام. ضد کف دهان کی بلده دستورشوبهم بده.دهنم کف کرد. امروز فهمیدم معلمی واسم خوب نبوده و نیست.
امروز اذیت شدم توی سالروز فوت نابغه ی ریاضی جان فوربز نش یه اتحاد ساده مربع دو جمله ای را انقدر توضیح بدم که دهنم کف کنه.سلام.خسته نباشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@میلاد-سعیدی سلام
امیدوارم خوب باشی:smiling_face_with_halo:
یکم بخواااااااب...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بدنت به خوابم احتیاج داره علاوه بر انجمن:rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy:@shiima
سلام.شما هم بهتر از من باشید.
خواب آرام را آرزوست.
ما مغزمون به خواب نیاز داره نه بدنمون.مرسی که به فکر من هستید و هستند دوستان.
در مورد خواب حرف ها دارم.
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@میلاد-سعیدی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امروز اذیت شدم توی سالروز فوت نابغه ی ریاضی جان فوربز نش یه اتحاد ساده مربع دو جمله ای را انقدر توضیح بدم که دهنم کف کنه.سلام.خسته نباشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Mobham سلام .خوبی . بپرس.فقط یه سوال باشه ذهنمون نپیچه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Mobham از نو بارگذاری کن.کامل نیومد بزار صد بشه به کجا چنین شتابان؟:face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@Mobham سلوم محدوس جونم خوفی؟:smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_blowing_a_kiss:
-
@Mobham سلوم محدوس جونم خوفی؟:smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_blowing_a_kiss:
-
@Mobham مرسی عزیزم من عالیم:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: