-
Sohrab Aboozarkhani Fard:
برنامه اندروید ویژه ی #دهمی ها در گوگل پلی
( 7 روز دیگه در کافه بازار هم قرار می گیره)https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.sanatisharif.android.dahom
جهت حمایت از ما 5 ستاره یادتون نره🙈
فیلم های جدید اتوماتیک به برنامه اضافه میشن
🆔 @alaa_sanatisharif
-
با سلام . زمان دقیق هر قسمت چه روز هایی از هفته است ؟
-
Ali Hosseini در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
قراره هر سه شنبه یا هر یکشنبه فیلم بیاد رو سایت، متاسفانه مشکل خورده فعلا نیومده
-
با سلام لطفا قسمت 9 را زودتر بگذارید من یکشنبه امتحان داریم تا بحث بعدی . باتشکر از سایت شما
-
با سلام لطفا قسمت 9 را زودتر بگذارید من یکشنبه امتحان داریم تا بحث بعدی . باتشکر از سایت شما
Ali Hosseini در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
قسمت نه که یک ساعت پیش اومد رو سایت!
🎥 #تدریس #شیمی #دهم جلسه 9 - کیهان(قسمت 9)
مدل اتمی بور، ساختار اتمی✅ #ریاضی ✅ #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/27/5517
🆔 @alaa_sanatisharif
-
ali2310 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
sohrab از پیگیری جنابعالی بسیار متشکرم
آقای انوشه گفتند، تمرین های کتاب رو شروع کنید به حل کردن، هر کدوم که اشکال داشتید رو اینجا بنویسید
فعلا برنامه ی ایشون اینه که یه خورده ( در حد 2 الی 3 جلسه ی دیگه ) درس رو ببرند جلو و بعد تو یه فیلم بیان کلی تمرین حل کنند و اول از چیزایی شروع می کنند که اینجا به عنوان اشکال نوشتید.
-
سلام و خسته نباشید. در آرایش لوویس ICL2 یک بار منفی این بار منفی هنگام اتصال متعلق به ید هست یا کلر ؟ و طرز به اشتراک گذاشتن الکترونها چگونه هست؟ یعنی تعداد پیورند داتیو و یگانه و دوگانه چگونه هست؟
دقیقا همین پرسش بالا رو برای NH4 یک بار مثبت دارم که در این ترکیب هم اشتراک الکترونها به چه صورت هست؟
تشکر -
سلام و خسته نباشید. در آرایش لوویس ICL2 یک بار منفی این بار منفی هنگام اتصال متعلق به ید هست یا کلر ؟ و طرز به اشتراک گذاشتن الکترونها چگونه هست؟ یعنی تعداد پیورند داتیو و یگانه و دوگانه چگونه هست؟
دقیقا همین پرسش بالا رو برای NH4 یک بار مثبت دارم که در این ترکیب هم اشتراک الکترونها به چه صورت هست؟
تشکرmanu super در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
تشکرسلام دوست آلایی
من کنکوری هستم ولی با اجازه ی آقا سهراب جواب سوالتونو میدم
اولش شما باید بدونی که
اگه در رسم ساختار لوویس یون ها،اگه یون یک بار منفی داشته باشی به اتمی الکترون میدیم که الکترونگاتیوتره اما اگه یون یک بار مثبت داشته باشه از اتمی الکترون میگیریم که الکترو پوزیتیو تره.
معنای الکترونگاتیوی رو میدونی؟به بیان ساده الکترونگاتیوی میشه تمایل هسته ی اتم به جذب الکترون و این تمایل برای عناصر مختلف متفاوته (البته نگران نباش یه روند معقولانه و جمع و جور داره بر اساس گروه و دوره توی جدول تناوبی که میخونیش) همینقدر فعلا بدون که 4 تا اتم الکترونگاتیو تر به ترتیب FONCl یعنی فلوئور و اکسیژن و نیتروژن و کلر هستن! حالا توی مثالی که خودت گفتی
ICl2 یه بار منفی
باید چیکار کنی ؟ به اتم الکترونگاتیو تر الکترون بدی.حالا الکترونگاتیوتره کدومه؟به به کلر که این جاست! پس باید به کلر الکترون بدی.ببین این ترکیب مثل این میمونه که یه مولکول ICl با یه یون Cl یه بار منفی داتیو تشکیل بده (چرا و چه جوریش رو فعلا بزار کنار تا جواب سوالای اصلی ترت رو بگم) این ترکیب یه پیوند داتیو داره و یه پیوند یگانه (اتم مرکزیت یده با 3 جفت الکترون ناپیوندی و در دوطرفش یه کلر با داتیو و یه کلر یه گانه وصله)
حالا آمونیوم یعنی NH4 یه بار مثبت
باید توجه داشته باشی که آمونیوم حاصل تشکیل پیوند داتیو بین مولکول آمونیاک و یون هیدروژن یه بار مثبته
توی این جا یه پیوند داتیو و 3تا پیوند یگانه داریم یکی از هیدروژنا اوربیتال خالی میکنه و یه جفت الکترون میرن توش و داتیو تشکیل میشهامیدارم متوجه شدی باشی (رسمشونو میزارم بعدا که وقت کردم وقتی رسم شونو ببینی بهتر میتونم توضیح بدم و متوجه بشی)
و بازم سوالی داری بپرس تا جایی که بتونم خوشحال میشم کمکتون کنم -
manu super در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
تشکرسلام دوست آلایی
من کنکوری هستم ولی با اجازه ی آقا سهراب جواب سوالتونو میدم
اولش شما باید بدونی که
اگه در رسم ساختار لوویس یون ها،اگه یون یک بار منفی داشته باشی به اتمی الکترون میدیم که الکترونگاتیوتره اما اگه یون یک بار مثبت داشته باشه از اتمی الکترون میگیریم که الکترو پوزیتیو تره.
معنای الکترونگاتیوی رو میدونی؟به بیان ساده الکترونگاتیوی میشه تمایل هسته ی اتم به جذب الکترون و این تمایل برای عناصر مختلف متفاوته (البته نگران نباش یه روند معقولانه و جمع و جور داره بر اساس گروه و دوره توی جدول تناوبی که میخونیش) همینقدر فعلا بدون که 4 تا اتم الکترونگاتیو تر به ترتیب FONCl یعنی فلوئور و اکسیژن و نیتروژن و کلر هستن! حالا توی مثالی که خودت گفتی
ICl2 یه بار منفی
باید چیکار کنی ؟ به اتم الکترونگاتیو تر الکترون بدی.حالا الکترونگاتیوتره کدومه؟به به کلر که این جاست! پس باید به کلر الکترون بدی.ببین این ترکیب مثل این میمونه که یه مولکول ICl با یه یون Cl یه بار منفی داتیو تشکیل بده (چرا و چه جوریش رو فعلا بزار کنار تا جواب سوالای اصلی ترت رو بگم) این ترکیب یه پیوند داتیو داره و یه پیوند یگانه (اتم مرکزیت یده با 3 جفت الکترون ناپیوندی و در دوطرفش یه کلر با داتیو و یه کلر یه گانه وصله)
حالا آمونیوم یعنی NH4 یه بار مثبت
باید توجه داشته باشی که آمونیوم حاصل تشکیل پیوند داتیو بین مولکول آمونیاک و یون هیدروژن یه بار مثبته
توی این جا یه پیوند داتیو و 3تا پیوند یگانه داریم یکی از هیدروژنا اوربیتال خالی میکنه و یه جفت الکترون میرن توش و داتیو تشکیل میشهامیدارم متوجه شدی باشی (رسمشونو میزارم بعدا که وقت کردم وقتی رسم شونو ببینی بهتر میتونم توضیح بدم و متوجه بشی)
و بازم سوالی داری بپرس تا جایی که بتونم خوشحال میشم کمکتون کنم -
banoo یه دنیا تشکر بابت پاسختون. هر چند نمیدونم اینجا به همین صورت (یعنی تگ کردن نا م کاربرها باید پاسخ داد یا نه!)
آمونیوم رو متوجه شدم اما از اول هم بیشتر مشکلم روی ICL2 یک بار منفی بود و هنوز هم هست. چرا پیوند بین کلر یک بار منفی و ید که هر دو اتم به اوکتت رسیدن رو به صورت پیوند داتیو گذاشتین؟ حالا هم که داتیو گذاشتین چرا جفت الکترونها رو کلر به اشتراک گذاشت؟ یعنی شما با این توضیح میخواید چنین مفهومی رو برسونین که پیوند بین دو اتم که هر دو به اوکتت رسیدن فقط و فقط به صورت داتیو بر قرار میشه؟
باز هم تشکر -
سلام فصل جدید رو کی شروع میکنید ؟
-
banoo یه دنیا تشکر بابت پاسختون. هر چند نمیدونم اینجا به همین صورت (یعنی تگ کردن نا م کاربرها باید پاسخ داد یا نه!)
آمونیوم رو متوجه شدم اما از اول هم بیشتر مشکلم روی ICL2 یک بار منفی بود و هنوز هم هست. چرا پیوند بین کلر یک بار منفی و ید که هر دو اتم به اوکتت رسیدن رو به صورت پیوند داتیو گذاشتین؟ حالا هم که داتیو گذاشتین چرا جفت الکترونها رو کلر به اشتراک گذاشت؟ یعنی شما با این توضیح میخواید چنین مفهومی رو برسونین که پیوند بین دو اتم که هر دو به اوکتت رسیدن فقط و فقط به صورت داتیو بر قرار میشه؟
باز هم تشکرmanu super در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
باز هم تشکرسلام!
من یادم رفت که جواب سوالتونو بدم
تو طی همین هفته حتما همه رو میگم بهتون
ایشالا خودتونم کنکوری میشین میبینن وقت چه قدر کمه
فقط قبلش بهم بگین که شما چه فصلا و مباحثی از شیمی رو تا حالا خوندین -
سلام قسمت جدید رو تا یکشنبه میزارید ؟
-
سلام ...ببخشید چرا دیگر درس های پایه دهم (درس های مهمی مثل: ریاضی . فیزیک . عربی . و...) رو ندارید . خواهش میکنم تمام درس ها رو برای ما پایه دهمیها بذارید. الان چون کتاب عوض شده معلما خوب درس نمی دن ماهم چون تو شهرستان هستیم و دسترسی به کلاس های فوق برنامه نداریم مجبوریم این معلم ها رو تحمل کنیم .لطفا درس های دیگه دهم رو هم بذارید . چند هفته دیگه تا امتحانا نمونده و من هم که تا دهم معدلم همیشه بالای ۱۹.۵ بود الان میرسم معدلم بالای ۱۸ هم نشه .تورو خدا کمکم کنید
-
سلام ...ببخشید چرا دیگر درس های پایه دهم (درس های مهمی مثل: ریاضی . فیزیک . عربی . و...) رو ندارید . خواهش میکنم تمام درس ها رو برای ما پایه دهمیها بذارید. الان چون کتاب عوض شده معلما خوب درس نمی دن ماهم چون تو شهرستان هستیم و دسترسی به کلاس های فوق برنامه نداریم مجبوریم این معلم ها رو تحمل کنیم .لطفا درس های دیگه دهم رو هم بذارید . چند هفته دیگه تا امتحانا نمونده و من هم که تا دهم معدلم همیشه بالای ۱۹.۵ بود الان میرسم معدلم بالای ۱۸ هم نشه .تورو خدا کمکم کنید
sadra..soltani با سلام ایشون راست میگن درس های فیزیک و ریاضی هم قرار بدید . حتی نیاز باشه ما کمک مالی هم میکنیم .
-
سلام ببخشید فیلم فصل ۲ رو نمیذارید
-
#تدریس #شیمی #دهم جلسه 15
قسمت دوم از فصل 2 - موازنه
:point_left: آقای #انوشه:white_check_mark: #ریاضی :white_check_mark: #تجربی
نکات حفظی اکسیژن رو از کتاب درسی بخونید، دو تا نکته ی مهمش اینجا گفته بشه بقیه اش رو از کتاب بخونید کافیه.
موازنه به طور کامل تدریس میشه که مفهومیه.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/27/5643
:id: @alaa_sanatisharif
آلا
ردّ پای گازها در زندگی (هواکُره) (قسمت دوم) - موازنه
آنچه که در جلسه ی امروز خواهیم گفت، مقداریش مربوط به اکسیژنه اما اساس جلسه ی امروز مربوط هست به موازنه ی معادله ی واکنش، نحوه ی موازنه ی معادله ها چیزی هست که روش وقت خواهیم گذاشت. -
سلام
باتشکر از فیلم های عالی شما
با تشکر از استاد انوشه
در امتحانات نرم خیلی کمکم کرد
سپاس
سلام همگی من پایه یازدهم ریاضی هستم و سال ۱۴۰۶ کنکور دارم ، منطقه ۳ هستم، من امسال و سال دهم فقط تونستم در حد امتحانای مدرسه بخونم، و نتونستم خوب و کامل تست کار کنم چون میترسیدم تو امتحان نهایی یهو تستی بنویسم
تراز های قلمچیم ما بین ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ هست
کتاب تست هم دارم
برای پایه یازدهم کلا قلمچی آبی
دهم ریاضی و فیزیک و هندسه خیلی سبز
یه شیمی جامع نشر الگو هم دارم
تورو خدا کمکم کنید دارم از داخل از بین میرم..نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم..
معلممون میگه اگه نهایی ۱۹ به بالا بشین برین کنکور حتی ۳۰ درصد بزنین رشته تاپ قبولی من نمیدونم حرف کیو باور کنم
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام
فارغالتحصیل 1401 هستم و میخواهم کنکور بدم آن زمان فقط دوازدهم نهایی بود و فقط همان نمره برگه هم تاثیر داشت در کنکور
میخواستم بپرسم
ماها یازدهم نهایی نبودیم چطور تاثیر معدل قطعی برامون لحاظ می شود دوباره باید امتحان بدیم یا فقط همان نمرات دوازدهم هست
و
آیا نمراتی که خود مدرسه هم امتحان گرفته مهم هست ؟
اون زمان نبود الان میخواستم بپرسم که تغییری کرده؟
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
آزمون های زیستاز برای جمع بندی و مرور زیست شناسی مبنع خوبیه؟؟ سطح سوالاش چطوره؟
قلم چی برای امسالشو رو طول سال حل کردم
از کتاب ای کیو هم تستای tnt رو زدم
تستای کنکور چند سال اخیر رو هم حل کردم
الان خوبه برم زیستاز یاا پیشنهاد دیگه ای برای جمع بندی زیست دارین؟ باز برم سراغ باقی تستای آی کیو؟
@_-Psycho-_ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@هرکی میتونه راهنمایی کنه
یادش بخیر سال 98-99 چقدر اینجا شلوغ بود . دیزاینش اون موقع بهتر بود ، چرا اینطوریش کردید اساتید ؟
اون موقع دوره اول نظام جدید بودیم فیلمای نظام قدیمارو از الا نگاه میکردیم. چت روم هم فکر کنم سال اولش بود. چقدر مفید بود برامون.
دم همه مدیرا و معلمای آلا گرم.
بچهها اگر سوال مشاوره داشتید بپرسید تا جایی که بتونم کمک میکنم، درسی هم یه مقدار یادم مونده
خیلی وقتا که آزمون میدم با یک سوال های ژنتیک عجیب روبرو میشم که واقعا شاید گذاشتن که ما نزنیم به هر حال میاد درمورد یک بیماری صحبت میکنه که توی کتاب نیست درمورد اون توضیح میده و اون رو به یک بیماری که داخل کتاب هست ربط میده(مقایسه میکنه) گمونم سخت ترین تست ژنتیک همین مدلی هست
بیماری هانتینگتون: مستقل از جنس و بارز=T>t
T بارز و بیمار کننده
t نهفته و سالم
نکته مهم اینه که برخلاف انتظار ژن نمود Tt ناقل نیست و بیمار نامیده میشه!
بیماری لسین سفالی:نقص مادرزادی جمجمه و مغز در جنین
این صفت وابسته به X و بارز هست
Xبه توانL بیمار هست و بارز
X به توان l نهفته و سالم هست
دیستروفی عضلانی( یکبار تو آزمون کلاسی ژنتیک ماز اومد)
نقض در کروموزوم X انسان پس وابسته به X
دوستان من ی کارگر ام که با وجود علاقه به درس بخاطر شرایط مالی خانواده مجبور به ترک تحصیل و کارگری شده ، اما یک امتحان نهایی ریاضی ۱۲ ام تجربی رو افتادم و برای دریافت دیپلم باید اون رو پاس کنم.
متاسفانه زمانی که دارم خیلی کمه و سطحم صفر هست**
شاید ۲_۴ ساعت روزانه و البته جمعه ها تعطیل هستم ، تاریخ امتحانات مشخص نیست اما احتمالا وسط های خرداد ماه باشه.
خواهش میکنم بگید چه دوره ای رو ببینم که حداقل ۱۰ نمره رو بگیرم ، میتونم از کانال ها فیلم های استاد های معروف رو ببینم اما اطلاعی از دوره ها ندارم.
به کمکتون نیاز دارم بگید چطور پاس بشم اگه دیپلم نگیرم بد میشه برام و بابد برم سربازی.
سلام و درود بر همه دانشجویان آلاخونه
دوستان من از وقتی کنکورم تموم شده یک بار هم نشده که واقعا درس بخونم
اصلا یادم رفته که درس خوندن چه شکلیه
ترم اول هم که کلا مجازی شد امتحاناتمون باعث شد بدتر از درس فاصله بگیرم
به قول یه دوستی اون قسمت از مغزم که مربوط به درس خوندنه رو از دست دادم
اصلا هم هیچی برام مهم نیست انگار نه انگار قراره من امتحان بدم هیچکدوم از تکالیفم رو هم انجام نمی دم از اول ترم یه ذره هم درس نخوندم تو یه کلاس هم حاضر نبودم ( فیزیکی حاضر بودم ) یعنی گوش نمی دادم
راهی برای بازگشت به صراط درس و مشق و تکلیف بهم یاد بدین
شما چطوری بالاخره درس خوندین
فکر نمی کردم یه روزی درس خوندن انقدر برام دشوار بشه
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
@f.nalist
@هویججج
@Maaah
@Nilay
@_-Psycho-_