b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Ali Hosseini در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
با سلام لطفا قسمت 9 را زودتر بگذارید من یکشنبه امتحان داریم تا بحث بعدی . باتشکر از سایت شما
قسمت نه که یک ساعت پیش اومد رو سایت!
#تدریس #شیمی #دهم جلسه 9 - کیهان(قسمت 9)
مدل اتمی بور، ساختار اتمی#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/27/5517
@alaa_sanatisharif
-
ali2310 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
sohrab از پیگیری جنابعالی بسیار متشکرم
آقای انوشه گفتند، تمرین های کتاب رو شروع کنید به حل کردن، هر کدوم که اشکال داشتید رو اینجا بنویسید
فعلا برنامه ی ایشون اینه که یه خورده ( در حد 2 الی 3 جلسه ی دیگه ) درس رو ببرند جلو و بعد تو یه فیلم بیان کلی تمرین حل کنند و اول از چیزایی شروع می کنند که اینجا به عنوان اشکال نوشتید.
-
سلام و خسته نباشید. در آرایش لوویس ICL2 یک بار منفی این بار منفی هنگام اتصال متعلق به ید هست یا کلر ؟ و طرز به اشتراک گذاشتن الکترونها چگونه هست؟ یعنی تعداد پیورند داتیو و یگانه و دوگانه چگونه هست؟
دقیقا همین پرسش بالا رو برای NH4 یک بار مثبت دارم که در این ترکیب هم اشتراک الکترونها به چه صورت هست؟
تشکر -
manu super در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید. در آرایش لوویس ICL2 یک بار منفی این بار منفی هنگام اتصال متعلق به ید هست یا کلر ؟ و طرز به اشتراک گذاشتن الکترونها چگونه هست؟ یعنی تعداد پیورند داتیو و یگانه و دوگانه چگونه هست؟
دقیقا همین پرسش بالا رو برای NH4 یک بار مثبت دارم که در این ترکیب هم اشتراک الکترونها به چه صورت هست؟
تشکرسلام دوست آلایی
من کنکوری هستم ولی با اجازه ی آقا سهراب جواب سوالتونو میدم
اولش شما باید بدونی که
اگه در رسم ساختار لوویس یون ها،اگه یون یک بار منفی داشته باشی به اتمی الکترون میدیم که الکترونگاتیوتره اما اگه یون یک بار مثبت داشته باشه از اتمی الکترون میگیریم که الکترو پوزیتیو تره.
معنای الکترونگاتیوی رو میدونی؟به بیان ساده الکترونگاتیوی میشه تمایل هسته ی اتم به جذب الکترون و این تمایل برای عناصر مختلف متفاوته (البته نگران نباش یه روند معقولانه و جمع و جور داره بر اساس گروه و دوره توی جدول تناوبی که میخونیش) همینقدر فعلا بدون که 4 تا اتم الکترونگاتیو تر به ترتیب FONCl یعنی فلوئور و اکسیژن و نیتروژن و کلر هستن! حالا توی مثالی که خودت گفتی
ICl2 یه بار منفی
باید چیکار کنی ؟ به اتم الکترونگاتیو تر الکترون بدی.حالا الکترونگاتیوتره کدومه؟به به کلر که این جاست! پس باید به کلر الکترون بدی.ببین این ترکیب مثل این میمونه که یه مولکول ICl با یه یون Cl یه بار منفی داتیو تشکیل بده (چرا و چه جوریش رو فعلا بزار کنار تا جواب سوالای اصلی ترت رو بگم) این ترکیب یه پیوند داتیو داره و یه پیوند یگانه (اتم مرکزیت یده با 3 جفت الکترون ناپیوندی و در دوطرفش یه کلر با داتیو و یه کلر یه گانه وصله)
حالا آمونیوم یعنی NH4 یه بار مثبت
باید توجه داشته باشی که آمونیوم حاصل تشکیل پیوند داتیو بین مولکول آمونیاک و یون هیدروژن یه بار مثبته
توی این جا یه پیوند داتیو و 3تا پیوند یگانه داریم یکی از هیدروژنا اوربیتال خالی میکنه و یه جفت الکترون میرن توش و داتیو تشکیل میشهامیدارم متوجه شدی باشی (رسمشونو میزارم بعدا که وقت کردم وقتی رسم شونو ببینی بهتر میتونم توضیح بدم و متوجه بشی)
و بازم سوالی داری بپرس تا جایی که بتونم خوشحال میشم کمکتون کنم -
banoo یه دنیا تشکر بابت پاسختون. هر چند نمیدونم اینجا به همین صورت (یعنی تگ کردن نا م کاربرها باید پاسخ داد یا نه!)
آمونیوم رو متوجه شدم اما از اول هم بیشتر مشکلم روی ICL2 یک بار منفی بود و هنوز هم هست. چرا پیوند بین کلر یک بار منفی و ید که هر دو اتم به اوکتت رسیدن رو به صورت پیوند داتیو گذاشتین؟ حالا هم که داتیو گذاشتین چرا جفت الکترونها رو کلر به اشتراک گذاشت؟ یعنی شما با این توضیح میخواید چنین مفهومی رو برسونین که پیوند بین دو اتم که هر دو به اوکتت رسیدن فقط و فقط به صورت داتیو بر قرار میشه؟
باز هم تشکر -
سلام فصل جدید رو کی شروع میکنید ؟
-
manu super در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
banoo یه دنیا تشکر بابت پاسختون. هر چند نمیدونم اینجا به همین صورت (یعنی تگ کردن نا م کاربرها باید پاسخ داد یا نه!)
آمونیوم رو متوجه شدم اما از اول هم بیشتر مشکلم روی ICL2 یک بار منفی بود و هنوز هم هست. چرا پیوند بین کلر یک بار منفی و ید که هر دو اتم به اوکتت رسیدن رو به صورت پیوند داتیو گذاشتین؟ حالا هم که داتیو گذاشتین چرا جفت الکترونها رو کلر به اشتراک گذاشت؟ یعنی شما با این توضیح میخواید چنین مفهومی رو برسونین که پیوند بین دو اتم که هر دو به اوکتت رسیدن فقط و فقط به صورت داتیو بر قرار میشه؟
باز هم تشکرسلام!
من یادم رفت که جواب سوالتونو بدم
تو طی همین هفته حتما همه رو میگم بهتون
ایشالا خودتونم کنکوری میشین میبینن وقت چه قدر کمه
فقط قبلش بهم بگین که شما چه فصلا و مباحثی از شیمی رو تا حالا خوندین -
سلام قسمت جدید رو تا یکشنبه میزارید ؟
-
سلام ...ببخشید چرا دیگر درس های پایه دهم (درس های مهمی مثل: ریاضی . فیزیک . عربی . و...) رو ندارید . خواهش میکنم تمام درس ها رو برای ما پایه دهمیها بذارید. الان چون کتاب عوض شده معلما خوب درس نمی دن ماهم چون تو شهرستان هستیم و دسترسی به کلاس های فوق برنامه نداریم مجبوریم این معلم ها رو تحمل کنیم .لطفا درس های دیگه دهم رو هم بذارید . چند هفته دیگه تا امتحانا نمونده و من هم که تا دهم معدلم همیشه بالای ۱۹.۵ بود الان میرسم معدلم بالای ۱۸ هم نشه .تورو خدا کمکم کنید
-
sadra..soltani با سلام ایشون راست میگن درس های فیزیک و ریاضی هم قرار بدید . حتی نیاز باشه ما کمک مالی هم میکنیم .
-
سلام ببخشید فیلم فصل ۲ رو نمیذارید
-
#تدریس #شیمی #دهم جلسه 15
قسمت دوم از فصل 2 - موازنه
آقای #انوشه#ریاضی #تجربی
نکات حفظی اکسیژن رو از کتاب درسی بخونید، دو تا نکته ی مهمش اینجا گفته بشه بقیه اش رو از کتاب بخونید کافیه.
موازنه به طور کامل تدریس میشه که مفهومیه.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/27/5643
@alaa_sanatisharif
آلا
ردّ پای گازها در زندگی (هواکُره) (قسمت دوم) - موازنه
آنچه که در جلسه ی امروز خواهیم گفت، مقداریش مربوط به اکسیژنه اما اساس جلسه ی امروز مربوط هست به موازنه ی معادله ی واکنش، نحوه ی موازنه ی معادله ها چیزی هست که روش وقت خواهیم گذاشت. -
سلام
باتشکر از فیلم های عالی شما
با تشکر از استاد انوشه
در امتحانات نرم خیلی کمکم کرد
سپاس -
سلام تدریس اقای انوشه بسیار خوب هستش مرسی از زحمات فراوان الای عزیز
-
عالی بود.فقط یه ذره خارج از کتاب هم توضیح بدید ممنون میشم.
-
سلام اقا کارتون تکه
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق)