هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mobham در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه میدونم واسه همینم اخرش گفتم ب پسر بستگی داره
پسر داریم تا پسر..
خیلی محترمانه جوابش کن...اهوم
ولی خب خیلی وقته گفتم تمایلی ندارم شمارمو داشته باشین.
از این به بعد بازم پیاماشو نخونده حذف میکنم -
@Ἐπίκουρος خواب برمیگرده به بعد دیگه ای از انسان
من به خواب میگم ولگردی روح!@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خواب برمیگرده به بعد دیگه ای از انسان
همین گزاره با فرض درستی روح میتونه وجود داشته باشه که اونم نیاز به اثبات داره و باز سوالات زیادی ایجاد میشه
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
همین گزاره با فرض درستی روح میتونه وجود داشته باشه که اونم نیاز به اثبات داره و باز سوالات زیادی ایجاد میشه
-
@Ἐπίκουρος
اگه میخوای خیلی خوب از این چیزا سر دربیاری، به نظرم برو دنبال تقویت ضمیر ناخودآگاهت و هیپنوتیزم و این چیزا
اگه هم میخوای برای بقیه با منطق و دلیل حرف بزنی، کار سختیه -
@Mobham یعنی چی ؟یعنی تو خواب روحمو جلوی خودم ببینم؟
دیدن مستلزم داشتن ویژگی ظاهری واسه روحمه که خودش نشون میده اون روح ساخته ذهنمه -
@Ἐπίκουρος
اگه میخوای خیلی خوب از این چیزا سر دربیاری، به نظرم برو دنبال تقویت ضمیر ناخودآگاهت و هیپنوتیزم و این چیزا
اگه هم میخوای برای بقیه با منطق و دلیل حرف بزنی، کار سختیهمیشه بپرسم هیپنوتیزم چه ربطی میتونه داشته باشه؟
-
@Ἐπίκουρος اره من زیاد میبینم
و میدونم ک روحه
چند شب پیش درحدی خواب بد دیدم ک جیغ کشیدم
وبا قلب درد بیدارشدم وبعدشم دیگ نتونستم بخوابم
خوابامم عین واقعیته -
@Mobham یعنی تو همون اتاقی ک خوابم...
خودمم میبینم ک خوابیدم بعد روحمم هس با ی سری اشخاص نامعلوم -
@Ἐπίκουρος
اگه هم میخوای برای بقیه با منطق و دلیل حرف بزنی، کار سختیهمیشه بپرسم هیپنوتیزم چه ربطی میتونه داشته باشه؟
فااطمه هیپنوتیزم خواب مصنوعیه، جوری که من فهمیدم و تجربشو داشتم، پرواز دادن اختیاری روح از جسمه
اگه این تجربه برای خود آدم مهیا بشه(که پیش نیازای زیادی داری) خیلی از سوالات مربوط به بعد غیرمادیش برطرف میشه
البته برای خودش! -
@Mobham نشانه ای دریافت کردی که روحت واقعا توی یه فضای واقعیه نه یک فضای خیالی؟مثلا بری خارج از خونه ببینی خونه یکی سوخته بعد بیدار شی ببینی درسته؟
-
فااطمه هیپنوتیزم خواب مصنوعیه، جوری که من فهمیدم و تجربشو داشتم، پرواز دادن اختیاری روح از جسمه
اگه این تجربه برای خود آدم مهیا بشه(که پیش نیازای زیادی داری) خیلی از سوالات مربوط به بعد غیرمادیش برطرف میشه
البته برای خودش! -
@Ἐπίκουρος اره...تو خوابم ابجیم داشت اب میخورد
بیدارشدم دیدم لیوان ب دست وایستاده داره صدام میکنه -
@Amir-Bernousi نمیشه هیپنوتیزمو رفتن به عمق خودمون دونست بجای پرواز روح؟چون اگه پرواز روح باشه میشد باهاش بری خونه همسایه ببینی چه خبره
@Ἐπίκουρος
خب میشه هرجایی رفت با هیپنوتیزم، ولی گفتم پیش نیازای زیادی داره
ضمیر ناخودآگاه آدم خیلی باید قوی باشه، طرفی که داره کمک میکنه باید مسلط باشه، خواب به اندازه کافی عمیق باشه و....مقدار شعاعی که میتونه آدم توی حالت هیپنوتیزم هم بره، به توانایی خودش بستگی داره
-
البته برای خودش!@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
البته برای خودش!من خودم هم هیپنوتیزم شدم و هم نحوه هیپونز شدنو دیدم
هیپنوتیزم درسته خواب مصنوعیه ولی تو کاملا هشیاری نسبت به موقعیتت و اگ بخوای میتونی هیپنوز نشی
زمانی هیپنوتیزم اثر داره ک فرد تلقین پذیریش خیلی بالا باشه
و هیچ ربطی به بعد غیر مادی و... نداره
اصلا سوالیو برطرف نمیکنه فقط برای چند لحظه آرومت میکنه ک اونم باید خودت بخوای
هیپنوتیزم اصلا کاری به روح نداره
آرامش و ریلکسیشن اون لحظه باعث میشه حس کنی از اون جایی ک هستی جدایی نه اینکه روحت پرواز کنه از جسم. -
@Mobham نه این بازم قابل توجیه چون صدای اب رو شما تو خواب شنیدین و این میتونه تاثیر بزاره
یه چیز مشهود تر؟ -
@Ἐπίκουρος
ضمیر ناخودآگاه آدم خیلی باید قوی باشه، طرفی که داره کمک میکنه باید مسلط باشه، خواب به اندازه کافی عمیق باشه و....مقدار شعاعی که میتونه آدم توی حالت هیپنوتیزم هم بره، به توانایی خودش بستگی داره
-
@Ἐπίκουρος
-
@Ἐπίκουρος صدای اب رو چجوری میخوام بشنوم؟
مامانمم خواب بوده ساعت ۳ صبح بود همیشه اون تایم بیدار بودن ولی تو خواب من جلو تلویزیون خوابیده بود
بعد ک من جیغ کشیدم اومد تو اتاقم...