هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام تو عاشق نبودیک درد دل عاشقا رو بفهمی ...تو باروون نبودی ک دلگیری این هوا رو بفهمی ....
-
romisa چجوری واقعا؟
از ۵ بیدارم الان دیگه حس میکنم مغزم داره منفجر میشه
آسمان ِ آبی
تمرین تلاش تکرار اراده ...... -
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام تو عاشق نبودیک درد دل عاشقا رو بفهمی ...تو باروون نبودی ک دلگیری این هوا رو بفهمی ....
کسی نداشت اهنگشوووو
محسن چاوشی -
من نمیفهمم چجوری ملت ۱۸ ساعت میخونن اخه

حس میکنم مغزم داغ کرده
NotFoundآسمان ِ آبی با کوچیک کردن واحدای مطالعاتی همچین کاری ممکنه، مثلا در کل در روز قرار 4 ساعت زیست خونده بشه
این رو به 8 تا نیم ساعته تقسیم کنیم
اینطوری خستگی ذهن به صفر میل میکنه و ذهن برای یادگیری مطالب حریص تر میشه، چون میفهمه زمان یادگیری محدوده -
@Ἐπίκουρος قلب
آسمان ِ آبی میشه مسائل رو جلو برد ولی یقین حاصل میشه؟
-
فااطمه نه منظورم کلا یه بحث دیگه بود....
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
متوجه منظورت هستم
فرق عقل و دل
ولی خب یه جاهایی باید عقلتو به کار بندازی و یه جایی ک میدونی درسته و هیچ آسیبی بعدش نمیبینی چشمتو رو عقل ببندی و دلی بری جلو
ک این موقعیت خیلی کمه هر کسی با دلش تصمیم گرفته تهش چیزی ک تجربه کرده غم بوده
مگه اینکه موقعیتی ک استفاده کرده از دلش درست بوده ک اونجا دمش گرم -
متوجه منظورت هستم
فرق عقل و دل
ولی خب یه جاهایی باید عقلتو به کار بندازی و یه جایی ک میدونی درسته و هیچ آسیبی بعدش نمیبینی چشمتو رو عقل ببندی و دلی بری جلو
مگه اینکه موقعیتی ک استفاده کرده از دلش درست بوده ک اونجا دمش گرمفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
متوجه منظورت هستم
فرق عقل و دل
مگه اینکه موقعیتی ک استفاده کرده از دلش درست بوده ک اونجا دمش گرمبین عقل و دل
منم عقلو انتخاب می کنم..... -
کسی نداشت اهنگشوووو
محسن چاوشی@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تو عاشق نبودیک درد دل عاشقا رو بفهمی ...تو باروون نبودی ک دلگیری این هوا رو بفهمی .
مستر گوگل میگه از قمیشی هست
اینم لینکش -
آسمان ِ آبی با کوچیک کردن واحدای مطالعاتی همچین کاری ممکنه، مثلا در کل در روز قرار 4 ساعت زیست خونده بشه
اینطوری خستگی ذهن به صفر میل میکنه و ذهن برای یادگیری مطالب حریص تر میشه، چون میفهمه زمان یادگیری محدوده@Amir-Bernousi خب منم دقیقا همینکارو میکنم مثلا زیستو توی ۴ تایم مختلف میخونم ...ولی تهش بشه ۱۰ ۱۲ دیگه

-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
متوجه منظورت هستم
فرق عقل و دل
مگه اینکه موقعیتی ک استفاده کرده از دلش درست بوده ک اونجا دمش گرمبین عقل و دل
منم عقلو انتخاب می کنم..... -
@Amir-Bernousi خب منم دقیقا همینکارو میکنم مثلا زیستو توی ۴ تایم مختلف میخونم ...ولی تهش بشه ۱۰ ۱۲ دیگه

آسمان ِ آبی خب هردرسیو این کارو بکنین
-
آسمان ِ آبی با کوچیک کردن واحدای مطالعاتی همچین کاری ممکنه، مثلا در کل در روز قرار 4 ساعت زیست خونده بشه
اینطوری خستگی ذهن به صفر میل میکنه و ذهن برای یادگیری مطالب حریص تر میشه، چون میفهمه زمان یادگیری محدوده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینطوری خستگی ذهن به صفر میل میکنه و ذهن برای یادگیری مطالب حریص تر میشه، چون میفهمه زمان یادگیری محدودهجالب بود
اینو توو درسای دانشگاه پیادش می کنم
-
تو عاشق نبودیک درد دل عاشقا رو بفهمی ...تو باروون نبودی ک دلگیری این هوا رو بفهمی .
مستر گوگل میگه از قمیشی هست
اینم لینکش -
کسی نداشت اهنگشوووو
محسن چاوشی@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کسی نداشت اهنگشوووو
محسن چاوشی
ردپا

️
️