هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 
 ببخشید نه دیگه نمیبخشم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O یه چیزی رو از من به یاد داشته باش 
 تو مجازی به هیچی مطمئن نباش : )وای یگانه اومد تو ذهنم اون قضیه بازم    
- 
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 
 ببخشید نه دیگه نمیبخشم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:  @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 
 ببخشید نه دیگه نمیبخشم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:       
- 
@U-T-H-O یه چیزی رو از من به یاد داشته باش 
 تو مجازی به هیچی مطمئن نباش : )آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O یه چیزی رو از من به یاد داشته باش 
 تو مجازی به هیچی مطمئن نباش : )این حرفتوبه شدت باتک تک سلولای وجودم حس کردم  
- 
بازم سنجش کاراش گل کرد :| 
 فکرشو نمیکردم @Amir-Bernousi چیکار؟:/ 
- 
@Amir-Bernousi چیکار؟:/ آسمان ِ آبی 
 رگای ورودی به دهلیز راست رو دوتا درنظر گرفته
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O یه چیزی رو از من به یاد داشته باش 
 تو مجازی به هیچی مطمئن نباش : )وای یگانه اومد تو ذهنم اون قضیه بازم    abcc خدا ازش نگذره  
- 
 تو مجازی به هیچی مطمئن نباش : )این حرفتوبه شدت باتک تک سلولای وجودم حس کردم  
- 
abcc حاضرم شرط ببندم دختره  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc حاضرم شرط ببندم دختره  اره چون مهربون و باحوصلهس  
- 
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 
 ببخشید نه دیگه نمیبخشم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:       @صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @لیلی79 
 ببخشید نه دیگه نمیبخشم:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:       نخد راس میگم نمیبخشم    
- 
abcc خدا ازش نگذره  آسمان ِ آبی نمیگذره مطمئن باش  
- 
آسمان ِ آبی 
 رگای ورودی به دهلیز راست رو دوتا درنظر گرفته@Amir-Bernousi کجا ؟  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc حاضرم شرط ببندم دختره  اره چون مهربون و باحوصلهس  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

سلام
 سلام