هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi آره ...ها بیشترشون موافق بودن نمیدونم چی شد یهوو ورق برگشت...
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
همین دیگه.....این که تااخر کار وایستن مهمه... -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
abcc اوه اوه بخون که این امسال یه چیز خوب میاره
-
نمیدونم کدوم فیلسوف بود که میگفت من از مرگ نمیترسم چون هر جا من هستم اون نیست و هر جا اون هست من نیستم
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط Zrex انجام شده@Ἐπίκουρος در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیدونم کدوم فیلسوف بود که میگفت من از مرگ نمیترسم چون هر جا من هستم اون نیست و هر جا اون هست من نیستم
-
abcc اوه اوه بخون که این امسال یه چیز خوب میاره
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی ایشالا بیاره به من چه
-
ققنوس
تاثیر معدل و امتحان نهایی رو برا نظام جدیدا نمیدونم ولی اگه کارنامه های زیر 10 هزار رو ببینی همش نوشته فاقد تاثیر مثبت...نگران نباااشنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Mahbube یه ساعته دارم همینو میگم بهش
باورش نمیشه
-
@Dr-Mahbube یه ساعته دارم همینو میگم بهش
باورش نمیشه
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی مشکل اینه کنکور میمونم سال بعد
-
آسمان ِ آبی ایشالا بیاره به من چه
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهabcc ایشالله هر دوتون باهم ؛ )
-
@Dr-Mahbube یه ساعته دارم همینو میگم بهش
باورش نمیشه
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
وا چرا اخه.... -
آسمان ِ آبی مشکل اینه کنکور میمونم سال بعد
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Ἐπίκουρος در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بلاخره پیداش کردم، لوکرتیوسنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده@Ἐπίκουρος هضمش نمیکنم...
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس از الان به سال بعد فکر نکن
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هرگزززززززززززز اینو نگو :|
-
abcc ایشالله هر دوتون باهم ؛ )
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی قربونت
ایشالا خودتم :)) -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
abcc آسمان ِ آبی الان ب کنکور فکر نمیکنم فقد دردم فیزیکه سال بعدم داداشم میگ بمون امسال شضد ک شد نشد سال بعد
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ققنوس برو بخون الانو تا ۱و ۲ حداقل، مطمئن باش میتونی