هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس بذار اون قبلیه بالا بیاد تا سبک بشی و بتونی جدیدشو بسازی...: )
-
این روزا نه به اون همکلاسیم فکر میکنم که به زورِ تک ماده قبول شدو الان داره به لطف باباش پزشکی میخونه و هر روز اینستاش پره از سلفیای رنگارنگ نه به خرخون ترین دختر کلاس که من خودم مطمئن بودم کم کمش پزشکی تهرانو میاره و الان داره ژنتیک میخونه
نه به .............
فقط به چیز فکر میکنم اونم اینه که میگن خدا جای حق نشسته...
نشسته؟ -
این روزا نه به اون همکلاسیم فکر میکنم که به زورِ تک ماده قبول شدو الان داره به لطف باباش پزشکی میخونه و هر روز اینستاش پره از سلفیای رنگارنگ نه به خرخون ترین دختر کلاس که من خودم مطمئن بودم کم کمش پزشکی تهرانو میاره و الان داره ژنتیک میخونه
نه به .............
نشسته؟آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این روزا نه به اون همکلاسیم فکر میکنم به زورِ تک ماده قبول شدو الان داره به لطف باباش پزشکی میخونه و هر روز اینستاش پره از سلفیای رنگارنگ نه به خرخون ترین دختر کلاس که من خودم مطمئن بودم کم کمش پزشکی تهرانو میاره و الان داره ژنتیک میخونه
نه به .............
نشسته؟جوجه آخر پاییز شمرده میشه
-
@Ἐπίκουρος هضمش نمیکنم...
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ἐπίκουρος هضمش نمیکنم...
خب اونی که این حرفو زده خداناباوره و اعتقاد داره وقتی بمیره ه هیچ تبدیل میشه و وقتی به هیچ تبدیل بشه دیگه نیست که بفهمه پس تا وقتی زندست لازم نیس نگرانش باشه
-
اکالیپتوس چرا چرا خیلی خوب حالتو میفهمم...
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این روزا نه به اون همکلاسیم فکر میکنم به زورِ تک ماده قبول شدو الان داره به لطف باباش پزشکی میخونه و هر روز اینستاش پره از سلفیای رنگارنگ نه به خرخون ترین دختر کلاس که من خودم مطمئن بودم کم کمش پزشکی تهرانو میاره و الان داره ژنتیک میخونه
نه به .............
نشسته؟جوجه آخر پاییز شمرده میشه
@Amir-Bernousi آخر پاییزشم واسه اونا قشنگه...
-
@Amir-Bernousi آخر پاییزشم واسه اونا قشنگه...
آسمان ِ آبی تا منظورت از پاییز چی باشه
-
من کاری ندارم بشه یا نشه
ولی واقعا چقدر بدبختیم که برای یه خواسته، اونم خواسته چندین میلیون نفر، باید انقد به این درو اون در بزنیم تا یکی بیاد فقط صدامونو بشنوه@Amir-Bernousi دقیقا ما تو کلاسمون 4 5 نفر بودیم
یکیشون که اینجاس یکی دیگه پشت کنکور باز
یکی رفت اتاق عمل یکی دبیری شیمی یکی دامپزشکی یکی زمین شناسینمیدونم چرا اینطوریه ولی آخرش باید دیده بشه
-
@Dr-Mahbube زبان فارسی و تاریخ ادبیات...
نه کلا همه ی سیستمم بهم ریختهباید یه دور دکمه ی بازگردانی به تنظیمات کارخانه رو بزنم
آسمان ِ آبی
اخ کااااش میشد....خودمم همون جوریم هنو -
@Amir-Bernousi دقیقا ما تو کلاسمون 4 5 نفر بودیم
یکیشون که اینجاس یکی دیگه پشت کنکور باز
یکی رفت اتاق عمل یکی دبیری شیمی یکی دامپزشکی یکی زمین شناسینمیدونم چرا اینطوریه ولی آخرش باید دیده بشه
@Amir-Bernousi ما کلاسمون ۴ پزشکی ، ۱ دارو ، ۲ دندون ، ۲ تاهم که بعد یه سال پشت موندن یکیشون رفت روسیه یکییم هند
البته از این بین سه تاشون سهمیه ای بودن... -
@Amir-Bernousi ما کلاسمون ۴ پزشکی ، ۱ دارو ، ۲ دندون ، ۲ تاهم که بعد یه سال پشت موندن یکیشون رفت روسیه یکییم هند
البته از این بین سه تاشون سهمیه ای بودن...آسمان ِ آبی مشخص شد پس دخترا خرخون ترن :|
یادمه یه دبیر زیست داشتیم، هرموقع میومد، یه کتاب میگرف ازمون، میشست همون کتابو رو تخته مینوشت بعد هموونا رو میخوند اخرشم میگفت ازاد باشید :|
-
آسمان ِ آبی مشخص شد پس دخترا خرخون ترن :|
یادمه یه دبیر زیست داشتیم، هرموقع میومد، یه کتاب میگرف ازمون، میشست همون کتابو رو تخته مینوشت بعد هموونا رو میخوند اخرشم میگفت ازاد باشید :|
@Amir-Bernousi اینم بگم پیش 2 به بعد رو به هرکی میگفت بیا کنفراس بده جلس بعدی :|
-
آسمان ِ آبی مشخص شد پس دخترا خرخون ترن :|
@Amir-Bernousi نه پسراهم از خرخونی کم نمیارن
عاشق معلم زیست سال سومم بودم ازون معلمایی که بیشتر با بچه ها دوست بود تا معلم: ) برعکس زیست چهارمازون بداخلاقای اخمویی که سر کلاسش نفس نمیشد بکشی
-
@Ἐπίκουρος رقابت خیلی تاثیر داره
-
@Amir-Bernousi اینم بگم پیش 2 به بعد رو به هرکی میگفت بیا کنفراس بده جلس بعدی :|
-
@Amir-Bernousi
اره دقیقا.....
باز خداروشکر معلم ما سال سوم و چهارم عوض شد سال دوم فکرکنم خودشم متوجه نمیشد چی میگه...@Dr-Mahbube در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
اره دقیقا.....
باز خداروشکر معلم ما سال سوم و چهارم عوض شد سال دوم فکرکنم خودشم متوجه نمیشد چی میگه...سال سوم بودیم معلم فیزیکمون 4 بار عوض شد فکر کنم :| اخرین باریم که عوض شد عید بود :|
مدرسه دولتی همینه
-
@Ἐπίκουρος رقابت خیلی تاثیر داره