هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Ἐπίκουρος رقابت خیلی تاثیر داره
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ἐπίκουρος رقابت خیلی تاثیر داره
اره تا حدی که سایه ی همدیگرو با تیر میزدن
-
@Amir-Bernousi مدیرمونم خیلی تاثیر داره
حساب کن براش فرقی نداره تابستونم دانشاموزا رو میاره عیدم میاره خودشم همش تو مدرسه است
یه اتاق هست عین کتابخونه دوازدهما جای کلاس میتونن درس بخونن
حتی یه اتاق هم واسه پشت کنکورا گذاشته@Ἐπίκουρος مشخصا آینده ی دانش اموزای این مدرسه مشخصه
چون اونیم که نمیخونه و تنبله، رقابتو ببینه روش اثر میذاره -
@Dr-Mahbube در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
اره دقیقا.....
باز خداروشکر معلم ما سال سوم و چهارم عوض شد سال دوم فکرکنم خودشم متوجه نمیشد چی میگه...سال سوم بودیم معلم فیزیکمون 4 بار عوض شد فکر کنم :| اخرین باریم که عوض شد عید بود :|
مدرسه دولتی همینه
-
@Ἐπίκουρος مشخصا آینده ی دانش اموزای این مدرسه مشخصه
چون اونیم که نمیخونه و تنبله، رقابتو ببینه روش اثر میذاره -
@Amir-Bernousi مدیرمونم خیلی تاثیر داره
حساب کن براش فرقی نداره تابستونم دانشاموزا رو میاره عیدم میاره خودشم همش تو مدرسه است
یه اتاق هست عین کتابخونه دوازدهما جای کلاس میتونن درس بخونن
حتی یه اتاق هم واسه پشت کنکورا گذاشته@Ἐπίκουρος ماهم سال سوم و چهارمو کل تابستونشو مدرسه بودیم
-
@Ἐπίκουρος ماهم سال سوم و چهارمو کل تابستونشو مدرسه بودیم
آسمان ِ آبی
من خیر سرم فرزانگان درس خوندم ولی با یه مدرسه عادی فرقی ندیدم توش -
آسمان ِ آبی
من خیر سرم فرزانگان درس خوندم ولی با یه مدرسه عادی فرقی ندیدم توش@Dr-Mahbube من نمونه بودم...
-
@Dr-Mahbube من نمونه بودم...
آسمان ِ آبی
والا اگه غیرانتفاعی میرفتیم بهتر بود البته واسه من... -
من دبستان اومدم برم نمونه و تیزهوشان رد شدم، اول دبیرستانم اومدم برم رد شدم
خنگ نبودما، سوالاش نجومی بود :| الان یه همسایه داریم پسرش همش توی کوچس اون روزی شنیدم تیزهوشان قبول شده :|
-
آسمان ِ آبی
من خیر سرم فرزانگان درس خوندم ولی با یه مدرسه عادی فرقی ندیدم توش@Dr-Mahbube در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
من خیر سرم فرزانگان درس خوندم ولی با یه مدرسه عادی فرقی ندیدم توشمگه میشه :|
فرزانگان شهریار هرسال پزشکی و دندون و دارو و..... میده :| -
خنگ نبودما، سوالاش نجومی بود :| الان یه همسایه داریم پسرش همش توی کوچس اون روزی شنیدم تیزهوشان قبول شده :|
-
-
آسمان ِ آبی
والا اگه غیرانتفاعی میرفتیم بهتر بود البته واسه من...@Dr-Mahbube بستگی داره ...غیر انتفاعی هم داریم تا غیرانتفاعی ..
مدرسه ای باشی که توش هیشکی تو فاز و خط درس نباشه ناخوداگاه تو هم بعد یه مدت فاصله میگیری از درس وقتی رقابت نباشه -
@Amir-Bernousi الان فرق کرده کلا...دیگه مثل اون وقتا سوالای درسی نمیدن
-
@Dr-Mahbube در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
من خیر سرم فرزانگان درس خوندم ولی با یه مدرسه عادی فرقی ندیدم توشمگه میشه :|
فرزانگان شهریار هرسال پزشکی و دندون و دارو و..... میده :|@Amir-Bernousi
مدرسه مام پزشکی اینا خیلی داشت تقریبا و رشته های خوب ولی با معلم خصوصی...نه با معلم های خود دبیرستان
تازه اینقدر رقیب بودن مثلا....سرکلاس ازش میپرسیدی فهمیدی معلم چی گف؟اونم میگف اره چیزی نبود که
اخر سال کاشف به عمل اومد کع با معلم خصوصی بوده.... -
@Amir-Bernousi
دقیقا یادمه سالی که ازمون تیزهوشان واسه دبیرستان ازمون داشتیم واسه یکی از بچه های کلاس نگا کردم که قبول شده یانه از هردوش رد شده بود هم تیزهوشان هم نمونه ولی اول مهر بغل دست خودم نشسته بود@Dr-Mahbube من اصلا نمیدونسم چی به چیه
فقط رفتم سر جلسه دیدم سوالاشو نمیفهمم
یه سوال بود گفته بود ماهواره تو فاصله ی 2کیلومتری زمین هست. اگه فاصله هسته ی زمین تا ماهواره انقد باشه، یه نیرویی هم داده بود، بعد اخرش گفته بود با این نیرو چند دور دور زمین میچرخه این ماهواره :| -
@Amir-Bernousi زمون ما راهنمایی یه کلاس اصلی برداشتن با رتبه بندی که کی نمونه قبول شده
بعدش سه تا کلاس ذخیره
فرقی با عادی نداشت/:
ولی دبیرستان که تیزهوشانه فقط یه کلاس بیست نفره که اونم باز با مدرسه عادی فرق نداره فقط دانش اموزاش و اون جوش ... -
@Amir-Bernousi
مدرسه مام پزشکی اینا خیلی داشت تقریبا و رشته های خوب ولی با معلم خصوصی...نه با معلم های خود دبیرستان
تازه اینقدر رقیب بودن مثلا....سرکلاس ازش میپرسیدی فهمیدی معلم چی گف؟اونم میگف اره چیزی نبود که
اخر سال کاشف به عمل اومد کع با معلم خصوصی بوده.... -
@Amir-Bernousi
دقیقا یادمه سالی که ازمون تیزهوشان واسه دبیرستان ازمون داشتیم واسه یکی از بچه های کلاس نگا کردم که قبول شده یانه از هردوش رد شده بود هم تیزهوشان هم نمونه ولی اول مهر بغل دست خودم نشسته بود@Dr-Mahbube امکان نداره
لیست قبولیا ارسال میشه واسه مدرسا و مدرسه هم نمیتونه بیشتر از ظرفیت اعلام شده دانش اموز قبول کنه
-
@Dr-Mahbube عه چه جالب کلاس ما میپرسی فهمیدین همه میگن نه بعد تو ازمونا میفهمیم لعنتیا فهمیدن