هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود 
- 
امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود رعد و برق هاش رو دوست داشتم 
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود رعد و برق هاش رو دوست داشتم @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود رعد و برق هاش رو دوست داشتم نه دیگه :| دقیقا بالا سرخونه ما رعدش میزد خونه میرفت رو ویبره :| 
- 
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود رعد و برق هاش رو دوست داشتم نه دیگه :| دقیقا بالا سرخونه ما رعدش میزد خونه میرفت رو ویبره :| @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود رعد و برق هاش رو دوست داشتم نه دیگه :| دقیقا بالا سرخونه ما رعدش میزد خونه میرفت رو ویبره :| حالا من صدای رعد رو دوس دارم نمیدونم چرا کسی دوس نداره 
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: امروز همچین یه بارون زد 
 دلم خنک شد ولی کم بود رعد و برق هاش رو دوست داشتم نه دیگه :| دقیقا بالا سرخونه ما رعدش میزد خونه میرفت رو ویبره :| حالا من صدای رعد رو دوس دارم نمیدونم چرا کسی دوس نداره @fatemeh_banoo 
 اگه اروم باشه منم خوشم میاد :|
- 
@fatemeh_banoo 
 اگه اروم باشه منم خوشم میاد :|@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fatemeh_banoo 
 اگه اروم باشه منم خوشم میاد :|نه من کلی دوسش دارم چ بلند چ کوتاه 
- 
یه گربه هست همیشه میاد تو حیاطمون :| نصف شبی میو میو میکنه :| یجوری با سوز میو میو میکنه ادم دلش کباب میشه :| 
- 
یه گربه هست همیشه میاد تو حیاطمون :| نصف شبی میو میو میکنه :| یجوری با سوز میو میو میکنه ادم دلش کباب میشه :| 
- 
@و-دگر-هیچ  
 این همه کار کردی بری پزشکی بعد به این برسی :| ؟
- 
@و-دگر-هیچ  
 این همه کار کردی بری پزشکی بعد به این برسی :| ؟
- 
@Amir-Bernousi 
 مهم نیست چقدر کار کردم اگه به قطعیت برسم انصراف میدم . چون واقعا باید تکلیف آدم مشخص باشه اگه بی علاقه بیای فقط یه زجره@و-دگر-هیچ  
- 
@و-دگر-هیچ 
 خداییش اینا خوبن :|اصل اینه ما نشستیم حفظ میکنیم اندازه جمعیت رو چی اثر میذاره  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️