هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@rhilda سلام
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghar-mah سلام خوبی عزیز
-
بعد مدت هااومدم انجمن
@rhilda خوش اومدی
-
@saghar-mah سلام خوبی عزیز
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خوب که فک نکنم
ولی بدم نیستم -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فدات
-
خوب که فک نکنم
ولی بدم نیستمنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghar-mah ایشالله زودزوده عالی شه حالت
-
@saghar-mah ایشالله زودزوده عالی شه حالت
@rhilda مرسیو...همچنین
نظام قدیمی؟؟ -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره دلم گرفته
-
@m__sadra__b یادمه شما بیشتر شیمی میخوندی
اگه اشتباه نکنم قرار بود المپیاد بدین...اوضاع رو به راهه؟؟ -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطوری میشه اعتبارم بره بالا
-
اره دلم گرفته
@rhilda درکت میکنم کاملا
ولی الان فقط سعی کن بخونی و خودتو از این حال و هوا دربیاری سخته خییییییییییییییییییلیم سخته ولی چاره ای نداریم -
چطوری میشه اعتبارم بره بالا
@rhilda باید بقیه پستاتو لایک کنن
-
@rhilda درکت میکنم کاملا
ولی الان فقط سعی کن بخونی و خودتو از این حال و هوا دربیاری سخته خییییییییییییییییییلیم سخته ولی چاره ای نداریمنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghar-mah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@rhilda درکت میکنم کاملا
ولی الان فقط سعی کن بخونی و خودتو از این حال و هوا دربیاری سخته خییییییییییییییییییلیم سخته ولی چاره ای نداریمخیلی وقته ولش کردم من به جهنم بیچاره پدرمادرم
-
@saghar-mah در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@rhilda درکت میکنم کاملا
ولی الان فقط سعی کن بخونی و خودتو از این حال و هوا دربیاری سخته خییییییییییییییییییلیم سخته ولی چاره ای نداریمخیلی وقته ولش کردم من به جهنم بیچاره پدرمادرم
@rhilda چراااااااااااااا؟؟
چندمین کنکورته؟؟ -
mriaw خوبی ماریا
-
@rhilda چراااااااااااااا؟؟
چندمین کنکورته؟؟نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghar-mah دومی دیگه راه جبران نیس چیزی نمونده ابروم بره جریانش مفضله مشکلات که بماند این بهانه های که میاد سراغ ادم افسردگی گند زدم تو زندگیم باید حسرت بکشم از این به بعد
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mriaw همون mhilda
-
@saghar-mah دومی دیگه راه جبران نیس چیزی نمونده ابروم بره جریانش مفضله مشکلات که بماند این بهانه های که میاد سراغ ادم افسردگی گند زدم تو زندگیم باید حسرت بکشم از این به بعد
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda مفصله
-
@saghar-mah دومی دیگه راه جبران نیس چیزی نمونده ابروم بره جریانش مفضله مشکلات که بماند این بهانه های که میاد سراغ ادم افسردگی گند زدم تو زندگیم باید حسرت بکشم از این به بعد
چیشده؟
-
mriaw همون mhilda
mriaw همون mhilda
آها یه چیزایی یادمه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mriaw همون mhilda
آها یه چیزایی یادمه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده