هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mriaw ببخشید اگه خاطر ه ها ناراحتت کرد
-
mriaw ببخشید اگه خاطر ه ها ناراحتت کرد
-
mriaw اجی
نبینم اشکتومیفهممت ... منم مثل تو ام , امشب بشین با خدا خلوت کن .ازش بخواه اراده قوی بهت بده وبعدم از فردا طوفانی شروع کن
-
آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw اجی
نبینم اشکتومیفهممت ... منم مثل تو ام , امشب بشین با خدا خلوت کن .ازش بخواه اراده قوی بهت بده وبعدم از فردا طوفانی شروع کن
فدات بشم آجیم
-
همیشه میگم کاش جای پسره همسایمون که مخترع بود من میمردم زندگیشونم به خاطرش از هم پاشید چرا خدا فرصت اونو ازش گرفت ولی من باید فرصت داشته باشم هنو
-
همیشه میگم کاش جای پسره همسایمون که مخترع بود من میمردم زندگیشونم به خاطرش از هم پاشید چرا خدا فرصت اونو ازش گرفت ولی من باید فرصت داشته باشم هنو
-
-
آنه شرلی خودمو باهاش مقایسه میکنم میگم من کیم اون کی بود ازم کوچیک تر بود ولی خیلی حالیش بود اولین پولی که بابت اختراعش گرفت 2تومن بود همونم برا مادرش هدیه خرید بعد مرگش خواهرش از خونه رفت پدرمادرش ازهم جداشدن و از این خونه رفتن یکی با اینکه اینده ی عالی میتونست برا خانوادش بسازه رفت و من هستم خانوادمم ازم خسته شد ن مادرم ازم ناراحته فقط دارم نفس میکشم همین
-
@M-an ی لیوان اب خیلی خوبه
-
این پست پاک شده!
-
سلام
-
چرا من از همه چیز وحشت دارم:-\
-
راستش روم نمیشه دیگ از خدا چیزی بخوام