هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فعلا
-
@fatemeh_banoo نمیدونم...
و ترجیح میدم اصن دیگه بهش حتی فکرم نکنم...آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و ترجیح میدم اصن دیگه بهش حتی فکرم نکنم...من وقتی جامو میزارم جای اون سیل زده ها واقعا روحیم از بین میره زندگیت برع زیر اب خیلی هاشون حتی کتاب ندارن ....
ببخشید اینو میگم ممکنه بعدا باز خورد ها بد باشه ... ولی براشون خوشحالم ... چون حتی اگر کمک هم نکنه بازم یکم روحیه میگیرن بخونن ...
ماهم باید تلاشمونو کنیم وقتی کتاب داریم تو خونه هامون نشستیم درسمونو میخونیم به جای حسرت خوردن باید تلاش کنیم فقط تلاشو تلاش ... من خودم حسرت پارسالمو میخورم ک خوب نخوندم الانم با حسرت آیزی درست نمیشه
چهل روز مونده همه قوامونو به کار بگیریم
مخاطبم فقط شما نبودید
و ی نکته ... ما ی سهمیع بزرگ داریم ک قبل کنکوربه دردمون میخوره و اونم آلاس (:
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و ترجیح میدم اصن دیگه بهش حتی فکرم نکنم...من وقتی جامو میزارم جای اون سیل زده ها واقعا روحیم از بین میره زندگیت برع زیر اب خیلی هاشون حتی کتاب ندارن ....
ببخشید اینو میگم ممکنه بعدا باز خورد ها بد باشه ... ولی براشون خوشحالم ... چون حتی اگر کمک هم نکنه بازم یکم روحیه میگیرن بخونن ...
ماهم باید تلاشمونو کنیم وقتی کتاب داریم تو خونه هامون نشستیم درسمونو میخونیم به جای حسرت خوردن باید تلاش کنیم فقط تلاشو تلاش ... من خودم حسرت پارسالمو میخورم ک خوب نخوندم الانم با حسرت آیزی درست نمیشه
چهل روز مونده همه قوامونو به کار بگیریم
مخاطبم فقط شما نبودید
و ی نکته ... ما ی سهمیع بزرگ داریم ک قبل کنکوربه دردمون میخوره و اونم آلاس (:
-
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo یعنی چی سهمیه ی بزرگ داریم وآلاس؟
من ی زمان فک میکردم فقط اونایی که میرن کلاس کنکور فقط کنکورو موفق میشن ...
ولی آلا رایگان رایگان برامون کار کرد فیلم ضبط کرد و این خودش ی نوع سهمیه اس برای من که پول کلاس کنکور رفتن نداشتم !
حرفام شعار نیس
عمه خودم معلم ریاضیه شوهرشم همینطور ... جفتشون دکترا دارن ... ولی وقتی گفتم بیام پیشتون ریاضی کار کنم گفتن شهریه اش فلان قدره !! اما آلا رایگان بی هیچ منتی ریاضی رو بهم یاد داد
آلا برام کاری کرد که فامیلم نکرد ... پس بهتزین سهمیه ای که میتونستم بگیرم آلاس . -
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo یعنی چی سهمیه ی بزرگ داریم وآلاس؟
من ی زمان فک میکردم فقط اونایی که میرن کلاس کنکور فقط کنکورو موفق میشن ...
ولی آلا رایگان رایگان برامون کار کرد فیلم ضبط کرد و این خودش ی نوع سهمیه اس برای من که پول کلاس کنکور رفتن نداشتم !
حرفام شعار نیس
عمه خودم معلم ریاضیه شوهرشم همینطور ... جفتشون دکترا دارن ... ولی وقتی گفتم بیام پیشتون ریاضی کار کنم گفتن شهریه اش فلان قدره !! اما آلا رایگان بی هیچ منتی ریاضی رو بهم یاد داد
آلا برام کاری کرد که فامیلم نکرد ... پس بهتزین سهمیه ای که میتونستم بگیرم آلاس . -
دوستم برگشته بهم میگه عقب افتاده
میگم واقعا؟
میگه خنگ، با توی عقب افتادم