هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb شما به شروعش نگا کنین میفهمین چی به چی بوده
-
-
mrf شما همون نبودین که نقد فیلم دوست داشتین، برای آدمی در سطح شما، بی انصافی به خودتونه همچین دایره لغاتی
پ.ن: البته بقیه هم باید رعایت کنن -
mrf
به نظرم این دعوا یه طرفه شروع شدش :| -
mrf شما همون نبودین که نقد فیلم دوست داشتین، برای آدمی در سطح شما، بی انصافی به خودتونه همچین دایره لغاتی
پ.ن: البته بقیه هم باید رعایت کننmarylb بقیه باید چه جوری باشن دقیقا؟:face_with_tears_of_joy:
من نمیتونم در برابر هر حرفی سکوت کنم -
البته بگما منم اعصابم داغونه :| خیلی در حال کنترل هستم :joy:
امشب شب قدره :| ؟ :joy:
-
آخـــــــه پشــم! تورو چه بــه خشـم؟! وقــتی گـفتم ساکت بگو چشــــم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: می خوام بگم اخ جون دعوا میترسم کتک بخورم:face_with_tears_of_joy: اون تسبیح من کوش الله اکبر:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
-
marylb جواب بی ادبی رو باید با بی ادبی داد
تا بحساب چیز دیگه ای نزارن
البته هم کلام شدن با بعضیا چیز خوبی نیس
مرسی از شما:rose: -
البته بگما منم اعصابم داغونه :| خیلی در حال کنترل هستم :joy:
امشب شب قدره :| ؟ :joy:
-
باشه من مقصر همه چیزم. با منفیاتون تایید کنید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
مقصر پست بد و دعوا و سهمیه دادن و عقب نیفتادن کنکورو همه مقصرش منم سیل ام من آوردم
بس کنید. -
آخـــــــه پشــم! تورو چه بــه خشـم؟! وقــتی گـفتم ساکت بگو چشــــم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: می خوام بگم اخ جون دعوا میترسم کتک بخورم:face_with_tears_of_joy: اون تسبیح من کوش الله اکبر:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
-
-
مرسی از شما:rose:mrf اصلا چیز خوبی نیست اصلاااااا
یاد بگیرین از این به بعد با ادمای همرنگ خودتون هم کلام بشین:face_with_tears_of_joy: -
یاد این حرف افتادم
دعوا دعوا سر یه کیلو مربا :joy: -
-
مرسی از شما:rose:mrf بذاری میریم دادگاه
بعد میریم پزشکی قانونی میفهمیم کی شروع کرده :joy:حالا شاکی کیه |: ؟
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عه من ندیدم اینو😂
چقد تفاهم

خیلی جالب گفتی