هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
mriaw ببخشی ماریا جونی حالم زیاد خوش نیس برم بهتره  
- 
mriaw ببخشی ماریا جونی حالم زیاد خوش نیس برم بهتره  
- 
mriaw قدیمم  
- 
mriaw قدیمم  
- 
mriaw الان حالم اینقد بده که به ترجمه ی عربی فک نمیکنم      ببخشی عزیزم خدافظی 
- 
یدونه دفتر داشتم مال کلاس هشتم بود اوایل تابستون وقتی خوندمش اینقد خندیدم به خودم ،ترسیدم یکی ببینه نا امید شه ازم سوزوندمش الان پشیمونم @Syner  دیونه نگهش میداشتی   من  ی  چیزای رو نگ داشتم گاهی نگاشون کردنی ب  عقل خودم شک میکنم ولی دوسشون دارم چیزای خوب رو ب یاد ادم میاره دیونه نگهش میداشتی   من  ی  چیزای رو نگ داشتم گاهی نگاشون کردنی ب  عقل خودم شک میکنم ولی دوسشون دارم چیزای خوب رو ب یاد ادم میاره
 اون وقع ها مامانم دفترمو میخوند منم خط میخی اختراع کرده بود
  صفحه ای ک معنی هر کدومو نوشته بودم گم شد الان کلمه های عجیب غریبی ک  میبینم نمیدونم یعنی چی صفحه ای ک معنی هر کدومو نوشته بودم گم شد الان کلمه های عجیب غریبی ک  میبینم نمیدونم یعنی چی
- 
حالم بده :| 
- 
حالم بده :| MOHAMMAD80 شاید استرس امتحان فرداست 
- 
MOHAMMAD80 شاید استرس امتحان فرداست ققنوس    نه بابا اصن استرس واسم تعریف نشدس نه بابا اصن استرس واسم تعریف نشدس
- 
 فقط یکم استرس کنکور و دارم فقط یکم استرس کنکور و دارم
- 
ققنوس    نه بابا اصن استرس واسم تعریف نشدس نه بابا اصن استرس واسم تعریف نشدسMOHAMMAD80  شاید از دست خودت ناراحتی ؟ دلت برا کسی تنگ شده؟"؟ شاید از دست خودت ناراحتی ؟ دلت برا کسی تنگ شده؟"؟
- 
 فقط یکم استرس کنکور و دارم فقط یکم استرس کنکور و دارمMOHAMMAD80  درست گفتم در کل استرس داری درست گفتم در کل استرس داری
- 
MOHAMMAD80  شاید از دست خودت ناراحتی ؟ دلت برا کسی تنگ شده؟"؟ شاید از دست خودت ناراحتی ؟ دلت برا کسی تنگ شده؟"؟ققنوس  نمیدانم نمیدانم نمیدانم نمیدانم نمیدانم نمیدانم

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

اصلا  هر چقد فکر میکنم حس میکنم دیروز بود داشتم خاطره مینوشتم  باورم نمیشه  از اردیبهشت کلاس دهم ب  اینور دیه چیزی ننوشتم
  اصلا  هر چقد فکر میکنم حس میکنم دیروز بود داشتم خاطره مینوشتم  باورم نمیشه  از اردیبهشت کلاس دهم ب  اینور دیه چیزی ننوشتم