همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahare
مهدی ارامفر ساعتی 200 میگیره برا تدریس
بنظرت میاد الا و شاگرد خصوصیاشو از دست میده؟ -
فصل دو زيست پيش استاااااااااااااد رحيمي اومد چه خوش موقع اومد تازه رسيده بودم فصل دو
استاد خيلي گليييييييييييي دسته گلت درد نكنه
-
استاد با تشکر فراوان. ای کاش که اپلود فیلم ها اینقدر زمان بر نبود:(
-
سلام واقعا ممنون ای کاش فیلم ها سریعتر اپلود میشد
من که خیلی انتظار میکشم -
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط عااطفه انجام شده
اخ جونمی جوووووووون
2 پیش اومد
مرسی
برای منکه خیلی به موقع اومد -
این همایش در اردوی مطالعاتی نوروز فرات برگزار شده است، که فیلم های آن را می توانید از اینجا دانلود نمایید.
بچه ها من ی بارم این هم اسمی خودم (پوریا )رو ندیدم
:دی
واقعا فیلماشون اینقد مفیده؟
هر جلسه که 10 دقیقه بیشتر نیست! -
هر جلسه که 10 دقیقه بیشتر نیست!نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mr.Gentleman_ در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
هر جلسه که 10 دقیقه بیشتر نیست!این شمایین که تصمیم میگیرین به در دتون میخوره یانه
هر کس با توجه به سطحش
برنامش -
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mr.Gentleman_
اولین فیلم های که ضبط شده برای جمع بندی بودن و حجمشون کمه
ولی این پک برای کنکور 96 هم ادامه یافت (: و جمع بندی نیستن و حجمشون هم مثل پکای صفر تا صده -
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر رحیمی شرمنده ولی خیلی از درسا عقبین ... اگه میشه یکم سرعت ببخشین به تدریستون ... این جوری سال دیگه هم کتاب تموم نمیشه ... مرسی
-
دکتر رحیمی شرمنده ولی خیلی از درسا عقبین ... اگه میشه یکم سرعت ببخشین به تدریستون ... این جوری سال دیگه هم کتاب تموم نمیشه ... مرسی
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عزیزان!زیستو تموم میکنن!تاعید!اصن برفرض بگیریم تا عید نشد!تا قبل کنکور تموم میشه!
-
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه برای ما که زیست مهم و آزمون های دیگه هم ثبت نام کردیم خیلی مهمه که درس ها کجا باشه ... من نگرانم که با این وضع خدای نکرده تموم نشه ... چون خیلی با استاد رحیمی درس برام راحت شده ...
-
اخه برای ما که زیست مهم و آزمون های دیگه هم ثبت نام کردیم خیلی مهمه که درس ها کجا باشه ... من نگرانم که با این وضع خدای نکرده تموم نشه ... چون خیلی با استاد رحیمی درس برام راحت شده ...
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
خب راسش این شتباه خودتونه!چون زیستو میتونین خودتون بخونین!من الان از فیلما برای مرور و چمع بندی استفاده میکنم که عالین!
-
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم همینطور ولی متاسفانه معلم ما اشکالات علمی زیاد داره و ما فقط کتاب میخونیم و فقط کتاب خوندن فایده نداره
-
منم همینطور ولی متاسفانه معلم ما اشکالات علمی زیاد داره و ما فقط کتاب میخونیم و فقط کتاب خوندن فایده نداره
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
من الان فارغ التحصیلم!سال چهارم رو خودمون پاس کردیم!معلم نداشتیم :|!خودمون خوندیم فقط!
-
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
من الان فارغ التحصیلم!سال چهارم رو خودمون پاس کردیم!معلم نداشتیم :|!خودمون خوندیم فقط!
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi مرسی از راهنمایی تون با تشکر ...
-
@Dr.Bernosi مرسی از راهنمایی تون با تشکر ...
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Dr.Bernosi مرسی از راهنمایی تون با تشکر ...
خواهش میکنم!
-
سلام استاد دیگه سال دوم رو تدریس نمیکنن؟؟
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط عااطفه انجام شده
سلااااااااااااااااااام چقدر خوبه که استاد همیشه خندونه و با انرری .....خواب و کسلی صبح از سرم پرید
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای نه.....خب اول دوم تموم بشه بعد بقیه!!!!!
سیستم خوندنمون بهم میریزه کلا!!!
فردا کل دوم آزمونه