هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دارم عاشق شیدایی میشم :|
فکر نمیکردم انقد خوب باشه :| -
همیشه وقتی از ادما دل میکنی و میزاریشون کنارتازه برمیگردن سمتت و دقیقا همون چیزی رو میخان که تو چندسال پیش ارزو داشتی باهاشون تجربه کنی !!
ولی نمیدونن ی سری از احساسات دیگه زنده نمیشع ... ی سری رفاقتا و دوستی ها برنمیگرده ...
#خستهنمیدونم چرا اومدی ک یهو گند بزنی تو انرژی خوب صبح من .....
-
یه نکته در مورد اعصاب خود مختار (سمپاتیک/پاراسمپاتیک) اینه که هر دوشون کارشون منقبض کردن عضلاته و تفاوتشون در محلیه که اثر میگذارن.
مثلا در مورد گوارش :
پاراسمپاتیک
انقباض عضلات طولی معده رو افزایش میده پس در نتیجه گوارش افزایش پیدا میکنه
اما
سمپاتیک
انقباض عضلات حلقوی پیلور رو افزایش میده که این خودش باعث جلوگیری انتقال غذا از معده به روده ست و نتیجه ش هم کاهش گوارش. -
یه نکته دیگه اینکه ماده مترشحه در سیناپس
سمپاتیک ها (آدرنالین/نورآدرنالین
)
پاراسمپاتیک ها (استیل کولین
)حتما شنیدید که آدمای سیگاری بعد از غذا سیگار میکشن و میگن که میخوان غذا راحت تر هضم بشه!
اینطوری که به نظر میاد به خاطر شباهت ساختاری نیکوتین و استیل کولین ، پاراسمپاتیک تحریک میشه و در نهایت گوارش بهتر:| -
شما از الان شبیه سازی کنکور مکنین
-
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
میشه بپرسم چی باعث شده ک اینجوری ناراحت باشی؟ -
@ماندانا80 دهم
دو ساله دیگه مونده ااااااااااااااااااااااااااااای خداااااااااااااااااااااااا
-
فااطمه سلام.امتحان داشتم وقت کم اورده بودم کامل تموم نکردم الانم از دیشب بدتر ناراحتم چون هرچی رو که معلمه تاکید کرده بود نیومده بود
مد جدید معلما شده 7یا8سوال میدن 20نمره یهو یه چیز کوچیک نمینویسی2نمره کم میشه@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام.امتحان داشتم وقت کم اورده بودم کامل تموم نکردم الانم از دیشب بدتر ناراحتم چون هرچی رو که معلمه تاکید کرده بود نیومده بود
مد جدید معلما شده 7یا8سوال میدن 20نمره یهو یه چیز کوچیک نمینویسی2نمره کم میشهسلام
اهوم متوجه ام وقتی زمان کم میاری اصلا حس خوبی نداره حق داری از این بابت
ولی خب این باعث میشه ک برای امتحان های بعدی علاوه بر سوالاتی ک معلمها مشخص میکنن خودت مجاب بشی تسلط بیشتری رو کتاب داشته باشی تا این وضعیت دوباره برات تکرار نشه ک بخوای ناراحت شی بعدش
-
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مد جدید معلما شده 7یا8سوال میدن 20نمره یهو یه چیز کوچیک نمینویسی2نمره کم میشهسلام
اهوم متوجه ام وقتی زمان کم میاری اصلا حس خوبی نداره حق داری از این بابت
ولی خب این باعث میشه ک برای امتحان های بعدی علاوه بر سوالاتی ک معلمها مشخص میکنن خودت مجاب بشی تسلط بیشتری رو کتاب داشته باشی تا این وضعیت دوباره برات تکرار نشه ک بخوای ناراحت شی بعدش
-
فااطمه اخه مثلا برای ما بارم بندی کرد هرفصل رو یه بخشایی رو حذف کرد ولی الان از حذفیاتش 1.5نمره داده بود
-
@ماندانا80 :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: اره بحث شیرینیه مزه زهر مار میده