هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ماندانا80 چلاااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
-
فااطمه سلام.امتحان داشتم وقت کم اورده بودم کامل تموم نکردم الانم از دیشب بدتر ناراحتم چون هرچی رو که معلمه تاکید کرده بود نیومده بود
مد جدید معلما شده 7یا8سوال میدن 20نمره یهو یه چیز کوچیک نمینویسی2نمره کم میشهنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام.امتحان داشتم وقت کم اورده بودم کامل تموم نکردم الانم از دیشب بدتر ناراحتم چون هرچی رو که معلمه تاکید کرده بود نیومده بود
مد جدید معلما شده 7یا8سوال میدن 20نمره یهو یه چیز کوچیک نمینویسی2نمره کم میشهسلام
اهوم متوجه ام وقتی زمان کم میاری اصلا حس خوبی نداره حق داری از این بابت
ولی خب این باعث میشه ک برای امتحان های بعدی علاوه بر سوالاتی ک معلمها مشخص میکنن خودت مجاب بشی تسلط بیشتری رو کتاب داشته باشی تا این وضعیت دوباره برات تکرار نشه ک بخوای ناراحت شی بعدش
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ماندانا80 :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: اره بحث شیرینیه مزه زهر مار میده
-
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مد جدید معلما شده 7یا8سوال میدن 20نمره یهو یه چیز کوچیک نمینویسی2نمره کم میشهسلام
اهوم متوجه ام وقتی زمان کم میاری اصلا حس خوبی نداره حق داری از این بابت
ولی خب این باعث میشه ک برای امتحان های بعدی علاوه بر سوالاتی ک معلمها مشخص میکنن خودت مجاب بشی تسلط بیشتری رو کتاب داشته باشی تا این وضعیت دوباره برات تکرار نشه ک بخوای ناراحت شی بعدش
-
فااطمه اخه مثلا برای ما بارم بندی کرد هرفصل رو یه بخشایی رو حذف کرد ولی الان از حذفیاتش 1.5نمره داده بود
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ماندانا80 واقعا فازشون چیه؟
-
@ماندانا80 :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: اره بحث شیرینیه مزه زهر مار میده
-
فااطمه اخه مثلا برای ما بارم بندی کرد هرفصل رو یه بخشایی رو حذف کرد ولی الان از حذفیاتش 1.5نمره داده بود
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه اخی مثلا برای ما بارم بندی کرد هرفصل رو یه بخشایی رو حذف کرد ولی الان از حذفیاتش 1.5نمره داده بود
بالاخره هستن چنین آدمایی دیگه اذیت میکنن و نمیشه کاریش کرد
متاسفم از این بابت -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ماندانا80 حساس نشو از این ادما دور منم زیاده:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
فااطمه اخی مثلا برای ما بارم بندی کرد هرفصل رو یه بخشایی رو حذف کرد ولی الان از حذفیاتش 1.5نمره داده بود
بالاخره هستن چنین آدمایی دیگه اذیت میکنن و نمیشه کاریش کرد
متاسفم از این بابت -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ماندانا80 امتحان چی بود؟
-
@ماندانا80 حساس نشو از این ادما دور منم زیاده:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه مرررسی عزیزم از همدردیت
ولی امروز به این نتیجه رسیدم باپول میشه سرجلسه امتحان از دبیرت جواب سوالاروبگیری
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی امروز به این نتیجه رسیدم باپول میشه سرجلسه امتحان از دبیرت جواب سوالاروبگیری
خواهش میکنم ولی همدردی نبود چون تو موقعیت تو نبودم همدلی بود چون خودمو تو موقعیتت قرار دادم و واقعا حس کردم ک شرایط خیلی سختی میتونه باشه
منفعت طلب زیاد هست همه جا
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خواهش میکنم ولی همدردی نبود چون تو موقعیت تو نبودم همدلی بود چون خودمو تو موقعیتت قرار دادم و واقعا حس کردم ک شرایط خیلی سختی میتونه باشه
منفعت طلب زیاد هست همه جا
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده