هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@shiima   فامیل ندارم تو انجمن سینگلم فامیل ندارم تو انجمن سینگلم   @rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shiima   فامیل ندارم تو انجمن سینگلم فامیل ندارم تو انجمن سینگلم   میگمااا دوسی سینگل بری یه چی دیگه به کار میره به نظرووووم... ربطی به فامیل بودن با کسی نداره...    
- 
- 
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shiima   فامیل ندارم تو انجمن سینگلم فامیل ندارم تو انجمن سینگلم   میگمااا دوسی سینگل بری یه چی دیگه به کار میره به نظرووووم... ربطی به فامیل بودن با کسی نداره...    
- 
25-Bahar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: لطف داری  اون که توفک کردی آره.. 
 ولی منظورم این بودکه عشقی درس میخونم..     
- 
25-Bahar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Flight آها ضایع شدم    آخی..    
 اصن منظورم همون بودباو...
 عشقی اصن    
- 
سردرد .... 
- 
من فعلا تونستم برسونمش ب هشت اگه بشه 10اونم مداوم شاید بشم جزو درسخون ها 
- 
من فعلا تونستم برسونمش ب هشت اگه بشه 10اونم مداوم شاید بشم جزو درسخون ها 
- 
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shiima   فامیل ندارم تو انجمن سینگلم فامیل ندارم تو انجمن سینگلم   میگمااا دوسی سینگل بری یه چی دیگه به کار میره به نظرووووم... ربطی به فامیل بودن با کسی نداره...    @shiima حالا یبارم من ابتکار بخرج دادم ربطش دادم شما بزن تو ذوق ما   همون تنهام میدونم عزیز صرفا جهت فان همون تنهام میدونم عزیز صرفا جهت فان 
- 
@shiima حالا یبارم من ابتکار بخرج دادم ربطش دادم شما بزن تو ذوق ما   همون تنهام میدونم عزیز صرفا جهت فان همون تنهام میدونم عزیز صرفا جهت فان 
- 
Flight من ب اجبار معلم فیزیکم چند روزی میخونم  
- 
Flight من ب اجبار معلم فیزیکم چند روزی میخونم  
- 
Flight منم:-\ 
- 
Flight باکی درارتباط هستم؟ 
- 
Flight منم:-\ 

ردپا
ردپا