هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
25-Bahar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی دیده میشه  بیااااا بیااااااااا   
 واقعنی میگی حالا؟آسمان ِ آبی آره عزیز  
- 
25-Bahar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی دیده میشه  بیااااا بیااااااااا   
 واقعنی میگی حالا؟آسمان ِ آبی ورود پرحاشیه ای داشتی  
 دفعه دیگه سرتو میندازی پایین میای حرف میزنی وگرنه طلاقت میده نامزدنت وگرنه طلاقت میده نامزدنت  
- 
اقا به جون خودم الکی نمیگم   
 چطوری نمیبینین؟
- 

خب درست شد الان کاملا معلومه
 واقعا عکس فوقالعادی از اسمان پر ستاره است
 آسمان ِ آبی تبریک میگم
- 
اقا به جون خودم الکی نمیگم   
 چطوری نمیبینین؟آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اقا به جون خودم الکی نمیگم   
 چطوری نمیبینین؟چطوری بهت بگیم سرکاری  
- 
آسمان ِ آبی آره عزیز  
- 

آسمان ِ آبی تبریک میگمSorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 آسمان ِ آبی تبریک میگماینا تگرگه  
- 
آسمان ِ آبی آره خیییلی ستاره داره 
 ولی خب توعکس ب خاطر کیفیتش شاید اون حس واقعیتو نده ب ما
 من نورشو تغییر دادم دیدم البته عین لکه بود بیشتر ولی معلومه زیاد بوده البته عین لکه بود بیشتر ولی معلومه زیاد بوده 
- 
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 آسمان ِ آبی تبریک میگماینا تگرگه  
- 
آسمان ِ آبی باشه 
- 
آسمان ِ آبی ورود پرحاشیه ای داشتی  
 دفعه دیگه سرتو میندازی پایین میای حرف میزنی وگرنه طلاقت میده نامزدنت وگرنه طلاقت میده نامزدنت  abcc ساراااااا چراغا رو خاموش کن رو عکسه زوم کن یه لحظه 
- 
abcc ساراااااا چراغا رو خاموش کن رو عکسه زوم کن یه لحظه آسمان ِ آبی مهمون داریم  
- 
آسمان ِ آبی آره خیییلی ستاره داره 
 ولی خب توعکس ب خاطر کیفیتش شاید اون حس واقعیتو نده ب ما
 من نورشو تغییر دادم دیدم البته عین لکه بود بیشتر ولی معلومه زیاد بوده البته عین لکه بود بیشتر ولی معلومه زیاد بوده @zedtwo نه نه نورش قشنگ واضحه تو عکس وقتی زوم میشه 
- 
 یه اشکالی داره عکسه پیداش کنید
 @نوشابه دکتر بیا پیداش کنواقعا در سطح سواد و تجربه من و هیچکدوم از بچه های انجمن نیست خودتم قطعا از یه جایی برداشتیش ولی خب اشکالش استفاده همزمان از این دو تا لوله ست (اونی که توی دهنشه کافیه) 
- 
abcc ساراااااا چراغا رو خاموش کن رو عکسه زوم کن یه لحظه 
- 
 یه اشکالی داره عکسه پیداش کنید
 @نوشابه دکتر بیا پیداش کنواقعا در سطح سواد و تجربه من و هیچکدوم از بچه های انجمن نیست خودتم قطعا از یه جایی برداشتیش ولی خب اشکالش استفاده همزمان از این دو تا لوله ست (اونی که توی دهنشه کافیه) 
- 
abcc ساراااااا چراغا رو خاموش کن رو عکسه زوم کن یه لحظه آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc ساراااااا چراغا رو خاموش کن رو عکسه زوم کن یه لحظه ول کن نیست  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️