هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa میدونم دارم اشتباه میکنم بعد اینهمه اشتباه اونم الان برگشتن بنظرم مسخره کردن خودم عمرم که بیهوده رفت بگذریم میترسم یکسال دیگه بازم همین باشم
-
سرانه مصرف اینترنت در ایران ۱۶۹ دقیقه در روز و سرانه مطالعه روزی ۱۲ دقیقه و نیم است !
- پ ن : یه سوزن به خودت بزن یه جوال دوز به مردم
️
romisa مورد داریم تا دستشویی هم باگوشی میرن
- پ ن : یه سوزن به خودت بزن یه جوال دوز به مردم
-
فینال چقد مسخره بود
نه به اون همه کام بکا نه به این بی مزگی
-
romisa مورد داریم تا دستشویی هم باگوشی میرن
-
فینال چقد مسخره بود
@Amir-Bernousi بالاخره موفق شدین درس بخونین
-
فینال چقد مسخره بود
-
او از غرق شدن می ترسید، برای همین، هیچ وقت شنا نمی کرد، سوار قایق نمی شد، حمام نمی کرد، و به آبگیری پا نمی گذاشت. شب و روز در خانه می نشست، در را به روی خود قفل می کرد، به پنجره ها میخ می کوبید و از ترس اینکه موجی سر برسد، مثل بید می لرزید و اشک می ریخت. عاقبت آن قدر گریه کرد، که اتاق پر شد از اشک و او را در خود، غرق کرد.
مثل او نباشیم!!!
-
@Amir-Bernousi بالاخره موفق شدین درس بخونین
@rhilda
نه -
عکسای ترسناک میذارین تهش میشه کابوس دیدن اون ادم بده توخوابگاه دختران وحشت و بیدار شدن ساعت سه
-
@rhilda
نه@Amir-Bernousi شما تنها نیستی
-
او از غرق شدن می ترسید، برای همین، هیچ وقت شنا نمی کرد، سوار قایق نمی شد، حمام نمی کرد، و به آبگیری پا نمی گذاشت. شب و روز در خانه می نشست، در را به روی خود قفل می کرد، به پنجره ها میخ می کوبید و از ترس اینکه موجی سر برسد، مثل بید می لرزید و اشک می ریخت. عاقبت آن قدر گریه کرد، که اتاق پر شد از اشک و او را در خود، غرق کرد.
مثل او نباشیم!!!
romisa فاز افشارو نیفهمم جدیدا مثالاش یجورایی فضاییه
-
عکسای ترسناک میذارین تهش میشه کابوس دیدن اون ادم بده توخوابگاه دختران وحشت و بیدار شدن ساعت سه
@MaryaM-_-Sh اصن نخوابیدم که بیدار شم
-
تنها بدی فینال امشب این بود اون پسر خوشگله موطلایی نبودش
-
romisa فاز افشارو نیفهمم جدیدا مثالاش یجورایی فضاییه
-
@MaryaM-_-Sh اصن نخوابیدم که بیدار شم
@rhilda ن من ی دوساعت خوابیدم:-\
-
وگوشیم دیگه شارژش ب ته کشید شبتون خوش
-
راسته فردا بازم واسه تعویق جلسه دارن