Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. ایام باقی مانده به کنکور چطور ببریم؟
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

ایام باقی مانده به کنکور چطور ببریم؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
98 دیدگاه‌ها 30 کاربران 5.3k بازدیدها 29 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • 25-Bahar2 25-Bahar

revival خیلی ممنون🌹 🌹

revivalR آفلاین
    revivalR آفلاین
    revival
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

25-Bahar
    خواهش میکنم:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • revivalR revival

@Mahed
      sajjad_

ققنوس
      خوشحالم که کمکتون کرده انشالله موفق میشیم:)
      25-Bahar
      کمال گرایی اسمش قشنگه ولی خیلی وقتا نابودکننده س...منم همیشه درگیرش بودم...همیشه سیکل رو برعکس میرفتم از ترس ...اول همه ی تالیفی ها و... رو میزدم بعد میرفتم سراغ کنکور که نکنه اشتباه بزنم...
      اما نه تو 95 و 96 رو سبکشون نگاه کن محاله 97 رو زیر70 بزنی هر درسی...
      میدونی چیه اغلب بخاطر اون 30 درصد جدید که گاهی خیلی کمتره توی دام میفتن...
      یه مبحث که سه تا سوال میاد 2 تاش سبک قدیمه نهایتش یکی جدید و خشن ک ملاک رتبه برتراس... همون 2 تا واسه پزشکی کافیه....
      کمال گرایی خطرناکه....
      درضمن من اینو واسه این ماه گفتم...

S آفلاین
      S آفلاین
      sajjad_

revival واسه منی که نظام جدید هستم هم همینجوره ؟/ به نظرت سبک سوالا تغییر نمیکنه ؟/

revivalR 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • S sajjad_

revival واسه منی که نظام جدید هستم هم همینجوره ؟/ به نظرت سبک سوالا تغییر نمیکنه ؟/

revivalR آفلاین
        revivalR آفلاین
        revival

sajjad_
        من توی چنین جایگاهی نیستم...حتی وقتی پیش معلمای 20 سال کنکور میشینی نظراتشون مختلفه من که جای خود....
        ولی از نظر من جایی که مبحث با نظام قدیم یکیه سبک همونه...اونجاهاییم که فرق داره بشدت به کتاب تکیه کنید...بازش کنید حلاجی شه....
        ببین حتی دروسی مثل ریاضی و فیزیک هم همش از کتابه فقط یه مرحله رفته جلو...مثلا همین مثلثات 97 یکی از تمرین های کتابه اگ طرفین وسطین کنی بدست میاد.... ادامشو میری....

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • revivalR revival

اول از همه این پست مخصوص کساییه که ضعیف خوندن و نخوندن. ..وگرنه اونیکه همه چی خونده روند خودشو طی کنه
          خلاصه پست واسه هرکسیه که امید نداره به قبولی
          یه جمله اول از همه بگم یادتون نره: ضعیف همیشه شکست نمیخوره(عربی سراسری95:/)جمله قشنگیه
          هزاران دقیقه هزارن مطلب الکی خوندی.... واسه زندگیت چند دقیقه وقت بذار بخون...اگ التماست میکنم به خوندن نه چون ارزش مطلب پایینه بلکه خودم هزاربار توی دوره های لعنتی این حس ها بودم لبخند و حال یک نفرم واسم مهمه

غالبا حارج از ابعاد مادیش ادما سه موقع میان به نصیجت:
          1 وقتی که بدطوری سوختن و کاری ازشون برنمیاد
          2 میخوان به خودشون روحیه بدن یکی گیر میارن بزور بهش میخان بفهمونن
          3 واقعا حالیشونه و دلشون میسوزه....

هیچوقت خوشم نیومده درمورد خودم حرف بزنم و خیلی کم همیشه در مورد خودم حرف زدم حتی خانواده ام هم 70درصد زندگیمو نمیدونن...اگ الان میخوام بگم فقط واسه اینه به حرفام اعتماد کنی ک از سر راه نیومدم که بخام گولت بزنم امید الکی بدم یا هرچی...
          از دبیرستان و توی این 4سالی که پشت کنکور بودم 6 سال ازمون دادم 2سال گزینه دو و 4 سال قلمچی و همیشه سوالای گاج رو دیدم....حساب کنی انگار یکی رو هر روز به مدت یکسال بیدارکنی ازش ازمون بگیری...داشتم ترازهای بالای 7 داشتم اولین ازمونا به 4 نرسیده...
          من به دلیل بعضی از شرایط خاص زندگیم توی ی دوره ی 90 روز 30بار شکست خوردم و از صفر اومد باز...اونیکه اسمشو میذاره مشاور اغلب اوقات وسط جنگ نبوده حس نکرده یه گوشه وایساده از ابراز یونانیان استفاده کرده 😐
          مشاهده اندیشه نتیجه گیری....اما اینجا....
          سال دوم دبیرستان المپیاد زیست چون شرکت کردم. از طرف مدرسه کلاس و....فرستادنم اون موقع کل بیولوژی سولومون رو خوندیم....
          تو کتاب شیمی رو پیدا نمیکنی که تستاش رو نزده باشم گاج سبز ایکیو و....تاپیک های تست هایی نمونه اش هم هست:حل نشده های شیمی که با اونیکی اکانتم بود
          و هزارمورد دیگ
          من همیشه متنفر بودم از کسایی که از خودشون حرف زدن اما فقط گفتم بهم اعتماد کنی:

شرطی شدن و الت دست بقیه شدن همیشه بدترینه....خیلیا فک میکنن اگ مثلا واسه هرمطلب مثلا فیزیک 500تا تست نزنن نمیتونن تستی بزنن تو کنکور یا اگر هزاران ساعت نخونن توی کنکور رتبه نمیارن..یا اگر چندسال ازمون نداده باشن نابودن حتما...خیلیا صبح تا شب میخونن اخر اخرش نسبت به تلاش هیچ و....
          موفقیت به خرخونی نیست اگرچه خرخونی ادمو به موفقیت میتونه برسونه....

ببین تو اول اینو یادت باشه خییلیا دنبال سودن...
          بذار من واست یه چرخه رو بگم:فلان طراج ازمون ازمایشی میاد سوال سخت میده که اسمش باشه واسه کلاساش واو ک چقدر حالیشه این...بعد فلان کتاب میاد میزنه همه ی سوالا رو حمع میکنه ک ما کامل ترینیم...نگاه این سیکل هم میکنه یه سری تالیفی با این سبک میسازه که کارمون درسته و میری سرجلسه که اره فلان کتابو وقتی همش میخوننم ازمونمم عالیه....درحالیکه کنکور سیاق خودشو میره...اشتباه نگیری من نمیگم این راهو که میرن به جواب نمیرسنا میگم که 90درصد انرزی بیهوده گذاشتن.دور خوردن...پس نترس اگ هزاران تست نزدی یا یه منبع کامل نخوندی یا هرچی....ببین میدونی من هروقت اینو میگم میفتم یاد چی:
          یبار رفتیم کوه 12ساعت حیران و سرگردان وسط سخره ها پرتگاه ها و.... اخرش شب ک رسیدیم بالا دیدیم یه مسیر صاف و اسون اونور کوه بود که همش با 5 شیش ساعت میشد اومد بالا...

بذار مثال کنکوریش رو واست بزنم:غالب کنکوریا60 درصدشون واسه ادبیات لغت کنکور رفتن هزاران لغت متن و...حفظ کردن:از لغات متن ریز به ریز و جز به جز تا خدا میدونه...چرا دور برم خودمم واسه ادبیات دوم لغات خیلی سبز خوندم نزدیک 1000کلمه شد تقریبا بیست و چهار درس هرکدوم سی چهل لغت....
          اما میدونی لغت ادبیات سه سوال اول که اولیش از دومه دومیش از سوم و سومیش از پیش فقط و فقط از لغات اخر کتاب میان؟یعنی جمعا ده برگ...یعنی سه روز روزی یک دوساعت وقت بذاری 12درصد مفت ...شک داری برو نگاه کنکور 97 کن...
          اگ نزدیش بعد برو مثلا اون400تا تست فلان کتابو بزن:/ بخدا قسم سرکارمون گذاشتن سالها واسه سود...
          واسه ریاضی مشتق و کاربرد مشتق خودمو کشتم نزدیک 800تا تست زدم اما میدونی با 50تا میتونی از پنج شیشتاش 4تاشو راحت جواب بدی؟یکک سیاق دارن کلا 4 پنج تیب ساده:اکسترمم تقعر مشتق گیری شیب و...
          انتگرا 97 رو دیدی؟فقط کافی بود بلد بودی مساحت مثلث رو:/
          سوال اول هندسه رو چی میگی...از چه درسی بگم فیزیک خوبه؟گرما 4سالشو هرکی فقط حتی کتابو درحدنهاییم خونده بود حواب میداد و... حرف زیاده هرمبحث هم بخوام بگم بی پایان میشه...
          خیلیا میگن تست واسه سرعته...اره قبول دارم اما تست در حیطه...بذار یه مثال بزنم:
          مهرماه کلاس فیزیک ازمون سینماتیک کلا 100تا تست کار کردم دوبار زدمشون و خوب تحلیشون کردم ازمونو 97 زدم کارنامشم هست هنوز توی کانالشه...
          ازمون نوسان که هرکی میدونه اسونتر از سینماتیکه از روی کتاب 4جلدی خیلی سبز خوندم300تست داشت مبتکرانم زدم توی ازمون 68 زدم:/
          بخدا قسم میشناسم کسیکه 6000تست فیزیک زده و توی کنکور حدودا 45 زده .جالبه از اونطرف کسیکه سرجمع به 500تا نرسیده و حدودا65 زده...

تو باید چیکار کنی؟
          میری سوالای 96 و 97 رو دفترچه شون رو میخری...هرمبحث که میخوای بخونی اول مینبی سبک سوالشو بعد میخونی و ازاون سبک هم خارج نمیشی بعد میری سراغ خوندن مبحث...مثلا شیمی2 که ده سوال میاد هرفصل معمولا2تا داره یه فصلی مثل فصل سوم یکیش همیشه کاتیون و انیون شمارشونه...یکی مابقی مطالب حفظی درحدکتاب...
          دیگ یساعت نرو صدتا تست از فلان مبحثشو بزن

خلاصه ی مطلب:با 96 و 97 پیش برو...از حول کنکور خارج نشو.تست زدی بیشتر از تست کنکور نزن.خیلی داغ بودی 90به بعد فقط اونم....تحلیل کن...شجاع باش...یک ماه اگ هوشمند بخونی و بانهایت قدرتت کافیه واسه پزشکی اوردن....

pariaaaP آفلاین
          pariaaaP آفلاین
          pariaaa

revival وای که چقد خوب توضیح دادییی من واسه دینی فقط سوالای کنکور رو خوندم الان 70الی 80درصد میزنم کنکور ها رو
          واسه عربی رفتم درک مطلب کار کردم دیدم همه درک مطلب ها تکراری از سالهای قبله واقعا من که نتیجه گرفتم از تیپ خوندن

revivalR S 2 پاسخ آخرین پاسخ
          5
          • revivalR revival

sajjad_
            من توی چنین جایگاهی نیستم...حتی وقتی پیش معلمای 20 سال کنکور میشینی نظراتشون مختلفه من که جای خود....
            ولی از نظر من جایی که مبحث با نظام قدیم یکیه سبک همونه...اونجاهاییم که فرق داره بشدت به کتاب تکیه کنید...بازش کنید حلاجی شه....
            ببین حتی دروسی مثل ریاضی و فیزیک هم همش از کتابه فقط یه مرحله رفته جلو...مثلا همین مثلثات 97 یکی از تمرین های کتابه اگ طرفین وسطین کنی بدست میاد.... ادامشو میری....

S آفلاین
            S آفلاین
            sajjad_

revival باشد مرسی

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • pariaaaP pariaaa

revival وای که چقد خوب توضیح دادییی من واسه دینی فقط سوالای کنکور رو خوندم الان 70الی 80درصد میزنم کنکور ها رو
              واسه عربی رفتم درک مطلب کار کردم دیدم همه درک مطلب ها تکراری از سالهای قبله واقعا من که نتیجه گرفتم از تیپ خوندن

revivalR آفلاین
              revivalR آفلاین
              revival

pariaaa
              خاهش:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • S آفلاین
                S آفلاین
                saraaaa

واسه زیست چی ؟ اونو چه کار کنیم که ترکیبیه و مباحثش هم زیاااااااد ؟؟؟😵

2
                • pariaaaP pariaaa

S آفلاین
                  S آفلاین
                  saraaaa

pariaaa واسه درک مطلب کتاب خریدی یا همون تستای کنکور سالای قبل رو زدی ؟

pariaaaP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • S saraaaa

واسه زیست چی ؟ اونو چه کار کنیم که ترکیبیه و مباحثش هم زیاااااااد ؟؟؟😵

revivalR آفلاین
                    revivalR آفلاین
                    revival

saraaaa
                    اول از همه دفترچه رو ک گرفتید مشخص کنید تعداد تست های مطلبو مثلا 1 ایمنی 1 عصب 3 حواس و...
                    بعد متناسب با درصدی که میخوایید و علاقه و سرعت یادگیری توی مبحث و یا از قبل خوانده شده ها انتخاب کنید....

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • revivalR revival

saraaaa
                      اول از همه دفترچه رو ک گرفتید مشخص کنید تعداد تست های مطلبو مثلا 1 ایمنی 1 عصب 3 حواس و...
                      بعد متناسب با درصدی که میخوایید و علاقه و سرعت یادگیری توی مبحث و یا از قبل خوانده شده ها انتخاب کنید....

S آفلاین
                      S آفلاین
                      saraaaa

revival ممنون از راهنماییت

1
                      • S saraaaa

revival ممنون از راهنماییت

revivalR آفلاین
                        revivalR آفلاین
                        revival

saraaaa
                        خواهش ...منتهی زیست کمی بالا پایین داره همیشه مثل شیمی و... نیست ثابت باشه
                        مثلا سه فصل اول سال سوم 97 تقریبا4سوال داشت
                        درحالیکه 96 7سوال
                        کمی بیشتر بخونید....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • revivalR آفلاین
                          revivalR آفلاین
                          revival

اونی که باید گفته شد گفته شد...حیقیقت اینه انسان وقتی کمی خیالش راحت میشه رو به سستی میاره...
                          حالا بخوابیم بعدظهر مییریم دفترچه میگیریم غروب برنامه مینویسم فردا شروع میکنیم و...:/
                          نه....
                          از همین الان باید پاشید...شروع کننید...الان مهر نیست خطا کنی به جایی برنخوره هرثانیه اش صدثانیه است...مثلا فک کن شب امتحان نهایی دوساعتشو بشینینی نگاه فوتبال کنی:/ خب معلومه این دوساعت خیلی بار ارزش تره تا دوساعتای دیگ...

الانم اینه هرساعت بگذره و کار نکنی وضع سختتر میشه...همین الان پاشو

ر nellsaaN mriawM R 4 پاسخ آخرین پاسخ
                          6
                          • S saraaaa

pariaaa واسه درک مطلب کتاب خریدی یا همون تستای کنکور سالای قبل رو زدی ؟

pariaaaP آفلاین
                            pariaaaP آفلاین
                            pariaaa

saraaaa واسه عربی گاج نقره ای دارم درک مطلب هاش همگی واسه کنکور یه جا اورده برو نگاه کن همش تکرارییی شاخ در اورده بودمااااا

mriawM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • revivalR revival

اونی که باید گفته شد گفته شد...حیقیقت اینه انسان وقتی کمی خیالش راحت میشه رو به سستی میاره...
                              حالا بخوابیم بعدظهر مییریم دفترچه میگیریم غروب برنامه مینویسم فردا شروع میکنیم و...:/
                              نه....
                              از همین الان باید پاشید...شروع کننید...الان مهر نیست خطا کنی به جایی برنخوره هرثانیه اش صدثانیه است...مثلا فک کن شب امتحان نهایی دوساعتشو بشینینی نگاه فوتبال کنی:/ خب معلومه این دوساعت خیلی بار ارزش تره تا دوساعتای دیگ...

ر آفلاین
                              ر آفلاین
                              رُزِعــآبیـ

revival خیلی ممنون این دقیقا منم ی کمالگرا که همچی😣😢 نابود شد اونموقع که می خوندم یا همه یا هیچ عصبی و استرس داشتم الان که نمیخونمم ...

‏هر روزمون شده یه اتفاق تلخِ جدیدِ تکراری...!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • revivalR revival

نه....

nellsaaN آفلاین
                                nellsaaN آفلاین
                                nellsaa

revival میشه پی وی صحبت کرد؟؟نیاز به راهنمایی دارم البته اگر محبت کنید

ر 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • nellsaaN nellsaa

revival میشه پی وی صحبت کرد؟؟نیاز به راهنمایی دارم البته اگر محبت کنید

ر آفلاین
                                  ر آفلاین
                                  رُزِعــآبیـ

سلام شما برا ۹۸خوندی ☺

‏هر روزمون شده یه اتفاق تلخِ جدیدِ تکراری...!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • nellsaaN آفلاین
                                    nellsaaN آفلاین
                                    nellsaa
                                    این پست پاک شده!
                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • revivalR revival

نه....

mriawM آفلاین
                                      mriawM آفلاین
                                      mriaw
                                      انسانی

revival پدر جان من فیزیک نخوندم چیکار کنم😭 😭 برم درسنامه رو بخونم بعد سوال های کنکور حل کنم کافیه؟کتاب واسه فیزیک فقط گاج دارم
                                      و مرسی که انگیزه میدی خیلییییییی امیدوارم موفق بشی و هروقتم موفق شدی ما آلایی ها رو فراموش نکنی و بازم بهمون امید بدی من هروقت پست های تورو میخونم حالم خیلی خوب میشه مرسی واقعا

یکـی کهـ عَــرَبیـش خــوبهـ به خـُـدا بِگـِـه بَسـِّـهـ :))

1
                                      • pariaaaP pariaaa

saraaaa واسه عربی گاج نقره ای دارم درک مطلب هاش همگی واسه کنکور یه جا اورده برو نگاه کن همش تکرارییی شاخ در اورده بودمااااا

mriawM آفلاین
                                        mriawM آفلاین
                                        mriaw
                                        انسانی

pariaaa جدکی در این حد شبیه بود؟مگه میشه مثلا درک مطلب تجربی 92 تو مثلا 95 تکرار بشه؟

یکـی کهـ عَــرَبیـش خــوبهـ به خـُـدا بِگـِـه بَسـِّـهـ :))

pariaaaP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • بی احساسب آفلاین
                                          بی احساسب آفلاین
                                          بی احساس

ممنون واقعا بابت متنت من کلا ناامید شده بودم میخواستم بزارم کنار چون نه تونسته بودم خوب خوب بخونم ن تستای کنکور رو حل کنم ولی الان کاملا متوجه شدم ممنون

4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه