هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
abcc من که نمیدونم داری از چی حرف میزنی...
ولی لحن جملت بهم میگه حالت خوب نیست هوم؟
هر وقت خواستی حرف بزنیم من هستم دوست جانم : )آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هر وقت خواستی حرف بزنیم من هستم دوست جانم : )@نوشابه
بادبگیر -
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینترنتی ی کفش خریدم خیلی زشته واقعا پشیمونم چیکارکنم تمام ذوقم پرید وقتی بابام گفت یکم زشته اون یکمم گفت که من ناراحت نشم
یعنی تا چهل سالگی زندگی همین قدر مضخرفه
یه کفش باب میلت نیست بعد میگی زندگی مزخرفه؟
لعنتی :|abcc ای بابا عزیز همونطور که من توزندگی تو نیستم توام تو زندگی من نیستی مشکلات همم ندیدیم همه تو زندگی شون مشکل دارن مسخرس واسه ی کفش بگم زندگیم مضخرفه حتما دلیل دیگه ای داشتم که اونو گفتم اون که شوخی بود کفشمم به جهنم پولم رفت سطل اشغال
-
@دلستر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه عزیزمی
تو هم حمورابی هسیاز قوانین معروف حمورابی:
اگر کسی سوراخی به خانهای حفر کند (برای دزدی) شخص در برابر همان سوراخ باید کشته و دفن شود. -
@دلستر
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بادبگیر -
abcc ای بابا عزیز همونطور که من توزندگی تو نیستم توام تو زندگی من نیستی مشکلات همم ندیدیم همه تو زندگی شون مشکل دارن مسخرس واسه ی کفش بگم زندگیم مضخرفه حتما دلیل دیگه ای داشتم که اونو گفتم اون که شوخی بود کفشمم به جهنم پولم رفت سطل اشغال
-
واقعا نمیدونم چیکارش کنم
-
mriaw واقعا نمیدونم چیکارش کنم
-
اگر کسی گله یا گوسفند یا خوک یا بزی بدزدد و آن متعلق به خدا یا دربار باشد باید ۳۰ برابر بپردازد.
اگر متعلق به مرد آزاد دیگری باشد باید ۱۰ برابر بپردازد و اگر چیزی برای پرداخت ندارد به مرگ محکوم است! -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بادبگیر -
اگر کسی شخصی را متهم کند و متهم شده به رودخانه برود و در آب غرق شود، اتهام درست بوده!! و اتهام زننده خانهٔ متهم را صاحب میشود.
اگر رودخانه بی گناهی متهم را ثابت کند و او بدون آسیب بیرون بیاید، اتهام زننده به مرگ محکوم است و متهم خانهٔ اتهام زننده را صاحب میشود.!!
اگر شخصی اتهام جرمی را نزد بزرگان (پیران) بیاورد و نتواند اثبات کند، اگر اتهام جرم بزرگ باشد مجازات او مرگ است. -
اگر کسی شخصی را متهم کند و متهم شده به رودخانه برود و در آب غرق شود، اتهام درست بوده!! و اتهام زننده خانهٔ متهم را صاحب میشود.
اگر رودخانه بی گناهی متهم را ثابت کند و او بدون آسیب بیرون بیاید، اتهام زننده به مرگ محکوم است و متهم خانهٔ اتهام زننده را صاحب میشود.!!
اگر شخصی اتهام جرمی را نزد بزرگان (پیران) بیاورد و نتواند اثبات کند، اگر اتهام جرم بزرگ باشد مجازات او مرگ است.@نوشابه کلا بکش بکشه :|
-
abcc ای بابا عزیز همونطور که من توزندگی تو نیستم توام تو زندگی من نیستی مشکلات همم ندیدیم همه تو زندگی شون مشکل دارن مسخرس واسه ی کفش بگم زندگیم مضخرفه حتما دلیل دیگه ای داشتم که اونو گفتم اون که شوخی بود کفشمم به جهنم پولم رفت سطل اشغال
@rhilda نه پولتم نرفت سطل اشغال : /
قرار نیست همه از یه چیزی خوششون بیاد که : / -
اگر شخصی اتهام جرمی را نزد بزرگان (پیران) بیاورد و نتواند اثبات کند، اگر اتهام جرم بزرگ باشد مجازات او مرگ است. -
@نوشابه طرف اگه سی تا خوک داشت که دزدی نمیکرد اونم از دربار
حمورابی واقعا عادل بود
مخصوصا دادگاه رود خانه ایش