هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اگر کسی شخصی را متهم کند و متهم شده به رودخانه برود و در آب غرق شود، اتهام درست بوده!! و اتهام زننده خانهٔ متهم را صاحب میشود.
اگر رودخانه بی گناهی متهم را ثابت کند و او بدون آسیب بیرون بیاید، اتهام زننده به مرگ محکوم است و متهم خانهٔ اتهام زننده را صاحب میشود.!!
اگر شخصی اتهام جرمی را نزد بزرگان (پیران) بیاورد و نتواند اثبات کند، اگر اتهام جرم بزرگ باشد مجازات او مرگ است.@نوشابه کلا بکش بکشه :|
-
abcc ای بابا عزیز همونطور که من توزندگی تو نیستم توام تو زندگی من نیستی مشکلات همم ندیدیم همه تو زندگی شون مشکل دارن مسخرس واسه ی کفش بگم زندگیم مضخرفه حتما دلیل دیگه ای داشتم که اونو گفتم اون که شوخی بود کفشمم به جهنم پولم رفت سطل اشغال
@rhilda نه پولتم نرفت سطل اشغال : /
قرار نیست همه از یه چیزی خوششون بیاد که : / -
اگر کسی شخصی را متهم کند و متهم شده به رودخانه برود و در آب غرق شود، اتهام درست بوده!! و اتهام زننده خانهٔ متهم را صاحب میشود.
اگر رودخانه بی گناهی متهم را ثابت کند و او بدون آسیب بیرون بیاید، اتهام زننده به مرگ محکوم است و متهم خانهٔ اتهام زننده را صاحب میشود.!!
اگر شخصی اتهام جرمی را نزد بزرگان (پیران) بیاورد و نتواند اثبات کند، اگر اتهام جرم بزرگ باشد مجازات او مرگ است. -
@نوشابه طرف اگه سی تا خوک داشت که دزدی نمیکرد اونم از دربار
حمورابی واقعا عادل بود
مخصوصا دادگاه رود خانه ایش -
abcc ای بابا عزیز همونطور که من توزندگی تو نیستم توام تو زندگی من نیستی مشکلات همم ندیدیم همه تو زندگی شون مشکل دارن مسخرس واسه ی کفش بگم زندگیم مضخرفه حتما دلیل دیگه ای داشتم که اونو گفتم اون که شوخی بود کفشمم به جهنم پولم رفت سطل اشغال
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نزن منو :|
اگه ب نظر خودت قشنگه بپوشش خب :// -
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@دلستر یکم فقط باعث شده تابلوتر باشین
لعنتی
حالم عوض شد یکم
-
فریبرز عوض شده و اون ادم قبل نی...
با کسی که برمیگرده از گذشته و کارای که کرده دیگ انجام نمیده اینطور برخورد نمیکنن...