هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm من باید برم.
فردا امتحان فارسی دارم. درسی که ازش خیلی خوشم نمیاد و معلم این درسمون هم تعطیله. -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
روایت داریم روز و شب قبل امتحان خواب ها ۱۰۰۰ برابر محاسبه میشه و در نتیجه حس میکنی که هزاران شبه کم خوابی داری
شیخ از تو بعیده این حرف
حراست جهنم گیر میده میگه مورد داری بیا تو اونجا با تک ماده هم نمیشه کاریش کرداmasoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
روایت داریم روز و شب قبل امتحان خواب ها ۱۰۰۰ برابر محاسبه میشه و در نتیجه حس میکنی که هزاران شبه کم خوابی داری
شیخ از تو بعیده این حرف
حراست جهنم گیر میده میگه مورد داری بیا تو اونجا با تک ماده هم نمیشه کاریش کردانه شیخ معرفتت هنوز در مورد من کامل نشده در واقع از شریعت و طریقت خوب گذشتی اما معرفت رو هنوز میلنگی و هیهات از حقیقت
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm من باید برم.
فردا امتحان فارسی دارم. درسی که ازش خیلی خوشم نمیاد و معلم این درسمون هم تعطیله.برو ولی گیتارو با خودت نبر
-
@rainy_days
نبخشیدن باعث
کوچک شدن افق نگاهت
و پر شدن فضای ذهنت
از چیزهایی میشود که هیچ نیازی به آنها نداری
می بخشی چون
به اندازه کافی قوی هستی
که درک کنی همه آدم ها ممکن است خطا کنند...
بخشیدن
هدیه ای است که تو به خودت میدهی..
به خاطر بسپار که آدم های ضعیف هرگز نمی توانند ببخشند،
بخشیدن خصلت آدم های قوی است
بخشیدن یک اتفاق لحظه ای هم نیست
فقط قدرتمندها می بخشند…
پس قوی بودن را انتخاب کن
روزهای بارانی
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm من باید برم.
فردا امتحان فارسی دارم. درسی که ازش خیلی خوشم نمیاد و معلم این درسمون هم تعطیله.برو ولی گیتارو با خودت نبر
-
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شیخ از تو بعیده این حرف
حراست جهنم گیر میده میگه مورد داری بیا تو اونجا با تک ماده هم نمیشه کاریش کردانه شیخ معرفتت هنوز در مورد من کامل نشده در واقع از شریعت و طریقت خوب گذشتی اما معرفت رو هنوز میلنگی و هیهات از حقیقت
شیخ از تو بعیده این حرف
حراست جهنم گیر میده میگه مورد داری بیا تو اونجا با تک ماده هم نمیشه کاریش کرداارادتمند محضرتیم
خاکبوسیم -
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شیخ از تو بعیده این حرف
-
mriaw شاید باورت نشه ولی من فردا تولد دعوتم
-
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نادختیم مشتی
آتیش منقلتیم
(واسه صرف جوجه
)زدی دربو داغانمان کردی
انتظار این حجم از جمله های گهربار رو نداشتم -
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
erfan82
نرو سمیه نرواین جمله ای که تو گفتی درخت سکویا خم شد